Růst penisu v pubertě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39646
27.2.25 14:37
@Kelsey1 píše: Více

A tohle má autorce pomoct jak? 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39646
27.2.25 14:40

Já bych se určitě zeptal. Ony ty prohlídky nejsou tak často, aby to bylo mimo mísu. 8)
Co s může stát špatného? Maximálně řekne, že ne. :nevim:
Daleko horší je, když se to prošvihne, čas není možné vrátit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.2.25 14:47
@M_Vladim píše: Více

A co by se mělo prošvihnout? :lol: Nezlob se na mě, ale velikost penisu žádný doktor nebude řešit, natož u kluka před pubertou :roll: Stejně jako ti pediatr nepomůže s tím, že má tvoje dcera malý prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39646
27.2.25 14:49
@unuděná píše: Více

Jde samozřejmě o celkový hormonální vývoj.
Rentgen růstových štěrbin kostí versus základní hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.2.25 14:53
@M_Vladim píše: Více

To ano, ale to nemá s velikostí penisu nic společného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.2.25 16:51

@unuděná @M_Vladim Takže jestli tomu dobře rozumím
1. Nemá cenu se ptát doktorky na velikost, ale jen na průběh puberty?
2. Až začnou růst chloupky tak vyroste i penis a jeho velikost nezávisí na velikosti v dětství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5240
27.2.25 16:55
@Jana7ka píše: Více

Promiň, ale jako vážně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.2.25 17:01

@Kelsey1 Jasně, ale náš syn v pubertě není tak ještě nemá důvod se stydět a soukromí nevyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 17:05

@Jana7ka mám podobně starého syna, podobné výšky a je to pár týdnů, co mu začala růst trochu var.lata, pe.nis zatím neroste. Ochlupení zatím žádné nemá. Doktorky se budu ptát na 13r prohlídce. Ctím také jeho soukromí, ale taky potřebuju vidět, že je vše v pořádku :nevim: anonym kvůli synovi.

• Citovat
  • Upravit
583
27.2.25 17:07

@ibis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 18:59

Ahoj, můj syn byl od školky vždy téměř nejmenší, ještě na konci v devítce neměl narozdíl od řady kluků prakticky žádné znaky puberty, takový dítě.-) zlom přišel až v létě po 15 roku resp. na začátku střední, pomalu ze dne na den vytáhnul, chlupatý nohy, knírek (to se přišel poradit ohledně holení), když šel v trenkách tak jsem zpozorvovala, že se tam „něco“ zvětšilo, i mu začaly koukat chlupy.-), krásně se mu vyrýsovaly svaly, on teda závodně sportuje…takže neboj každý to má jinak a přijde to dřív nebo později, pokud není úplně něco špatně…mně řekla dětská, že mu obecně pomalejší růst možná brzdí i moc sportu, vždy rostl více, když měl letní pauzu, ale to nevím, zda je pravidlo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 19:57

Synovi je 11 let, vždy byl postavou největší mezi vrstevníky… penis měl ale naopak vždy prtavy… přijde mi, že ho má od školky stejného, prostě mu neroste… taky to asi začnu řešit s doktorkou, syn má 165 cm a váží 58 kilo, má mohutnou kostru… ale mezi nohama nic… ochlupení v intimnich partiich zatím nemá. Už jsem si zjišťovala, že jediná možnost, jak růst tam dole v tomhle věku ovlivnit je davkovani testosteronu… ale ještě jsem to nediskutovala s dr… nechci, aby měl v dospělosti problém najít si holku kvůli tomu, že tam nic nemá. Je to blbé, ale je to tak

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.25 06:46
@Anonymní píše: Více

Ty bys opravdu cpala nadprůměrně vysokému chlapci testosteron jen proto, že existuje nějaká potencionální šance, že mu to přidá cenťák na délce penisu?!? 8o Nestíhám zírat, co některé matky řešíte. Jestli budou mít vaši chlapci problém najít si ženu, tak nikoli kvůli velikosti, ale kvůli nedostatku sebevědomí, které jako matky podrýváte :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
28.2.25 06:53
@Jana7ka píše: Více

zeptej se hlavně doktorky, ne unuděné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
28.2.25 07:03

Synovi je čerstvě 11. Nestydí se, lítá před námi do koupelny nahatý. Váží 46 kg a má 159 cm. Že mu vyrostl penis jsem si všimla asi loni v létě, že už to není to dětské nic. Podle mě je to ale silně individuální a pokud ten kluk roste do výšky a celkově, tak bych tohle vůbec v tomto věku neřešila. Je to ještě dítě. Velikost genitálií je víceméně dána geneticky a u mého syna to asi platí..bude podle všeho vybaven stejně jako jeho otec. :mrgreen:
Moje dcera jí má taky stejnou jako já. I prsa má jako jsem měla já v jejím věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí