Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
jen se chci uklidnit, jak dlouho rostly vašim dětem první stoličky?
Už je to snad přes 2 měsíce. Malému nejprve vyrostly spodní 2 zuby, to byl snad 15× nemocnej, potom mu rostly horní 4 zuby a celkem na pohodu. Teď už 2 měsíce spodní stoličky a přidaly se nyní aji horní, které je snad předeženou v proklubání. Nemá průjem, ani teplotu, ale má to rudý a úplně nateklý jak bramboru.
Chtěla bych mu ulevit, ale už nevím jak, chováním je to horší, přírodní-homeo léky jsou rušeny kortikoidy, které ještě měsíc musí brát, večery je přisátý k prsu, nikdo nespíme, vozíme v kočáru, div si neukousne prsty a pláče, měl by být v klidu, ale poslední dny už nevím jak toho docílit ![]()
Mazat calgelem nebo kamistadem - ten se mi zda silnější, malá se po něm vždy uklidnila a do pěti minut spala, taky na to hodně trpí chudera
Malymu to roste stejne. Dva spodni, pak scena se ctyrma hornima a ted cekam a cekam a dite rve a rve, slinta, kouse si prsty, takze jsme se vratili k dudliku
Nekdy se mi zda, ze mu zuby nikdy nevyrostou. Tos asi nechtela slyset ![]()
Mazni špetkou kamistadu. Je to zazrak jak rychle to zabere a ditko se zklidni…
Já už vyzkoušela všechno co šlo a tyhle gely nám stejně nezabírají, zoufalství nás dohnalo ke skoupení lékarny, byť takhle jsem nechtěla
… no musíme vydržet, zřejmě za to mohou i jiné léky, které teď máme, takže snad do vánoc bude líp
![]()
děkuju
![]()
A i ten kamistad ste zkoušela? Je s lidokainem, funguje to obdobne jako injekce u zubare. Proste misto znecitlivi.