3,5 měsíční dítě - zuby, spurt?

pkz
4491
22.10.14 14:16

3,5 měsíční dítě - zuby, spurt??

Mám 3,5měsíční dítě. Dnes začalo chtít krmení co 2hodiny, moc nepospí, max hodinu a je vzhůru s pláčem, snažím se ještě uspat, zavírá očička, na chvíli ještě usne, ale za chvilku je zase vzhůru s pláčem nebo se ze spánku probudí brekem. Doteď jsme to měli tak, že hodinu až hodinu a půl bylo vzhůru, pak tak hodinku a půl až dvě spalo, krmení co 3hodiny. Před 3měsícem pár dnů jedlo taky co dvě hodiny, ale bez toho brečení, ale spíše dopoledne, odpoledne pak už interval co 3hodiny. Je to růstový spurt? Napadly mě zuby, kvůli tomu pláči, ale to se mi zdá být dost brzo, moc neslintá, jen má pořád prstíky v puse. Pokud by to byly zoubky, co na to? Čím mu ulevit, když ještě nemá ani 4měsíce?

Příspěvek upraven 22.10.14 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1629
22.10.14 14:28

Zuby to být můžou. Náš malej- do 3 měsíců ho zlobily prdíky. Po 3 měsíci byl týden klid a pak nanovo, řev,nespokojenost.Ruce v pusině, neslintal a ve 4,5 měsíci se prořezal zub, ale už sem to tušila, takže po namazání to bylo o něco malinko lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
22.10.14 14:31

@zuzkasaf jejda, tak dlouho to trvalo než se prořezal? a to ti měsíc pobekával a tak? Čím mazat? Od Weledy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
22.10.14 21:41

Mazala jsem na doporučení od kamarádky-MUNDISAL gel a pak jsem měla 1 balení CALGEL. Ale mám pocit že když je dítě více citlivé, tak plače ať se maže nebo nemaže. No on se prostě prořval tak do toho roku a kousek. Teď už je to ale v pohodě. Máme 1 rok a 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
23.10.14 09:20
@zuzkasaf píše:
Mazala jsem na doporučení od kamarádky-MUNDISAL gel a pak jsem měla 1 balení CALGEL. Ale mám pocit že když je dítě více citlivé, tak plače ať se maže nebo nemaže. No on se prostě prořval tak do toho roku a kousek. Teď už je to ale v pohodě. Máme 1 rok a 9 měsíců.

A jejda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.