Nový rostoucí zub za ještě pevným

5956
22.10.14 21:28

Novy rostouci zub za jeste pevnym

Ahoj jdu si pro radu. Memu šestiletemu se zacina hybat dolni jednicka vpravo. Za levou jednickou, ktera je jeste na fest, už má nový zoubek venku. Co s tim? Mame s tim jit k zubaři? At mu to neroste krive. Zitra chci volat k zubaři. Diky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Trudinka
22.10.14 21:31

Pokud roste stálý zub za mléčným, který se nehýbe, většinou se ten mléčný trhá.

• Citovat
  • Upravit
4918
22.10.14 21:33

Dcera měla to samé, zdálo se mi, že ty staré zuby jsou ještě pevné, ale když jsme přišly do ordinace a doktorka to vzala do kleští byly venku hned, dcera ani nestačila mrknout. Taky jsem šla kvůli tomu, aby jí nerostly křivě a hned se ty nové krásně zařadily -rostly jí najednou dva vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898

Jako mala jsem mela totez - zkuste nejdriv ten mlecny vyviklat a vytrhnout sami doma. Jinak pak k zubari - mne takhle museli trhat mlecnych nekolik a pak jsem musela nosit rovnatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231

Já tohle měla jako malá. Mléčný mě musely vytrhat a pak srovnat rovnátkama ty druhý. Ale já je měla křivý brutálně a do ted něco křivýho zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
22.10.14 21:34

@alvapinka takhle mi rostla jako male vetsina zubu. Vsechny prvni mi trhaly :( a stejne mam krivy… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.10.14 21:38

Měli jsme taky tak, nový zub rostl 1,5 cm za horní pravou jedničkou až kdesi v patře. U zubaře jsme byli, myšák malýmu vytrhnul, chodili jsme pak na ortodoncii, kde lékař sledoval, jestli se to spraví samo nebo bude potřeba tomu pomoct pomocí pryskyřičné protézky na dolních zubech, ale nakonec to nebylo potřeba, nový zoubek si sám doputoval na to správné místo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
22.10.14 21:55

Ok zitra tam zavolam.diky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
22.10.14 22:28

@alvapinka dětem to trhala zubařka. Zvládly to skvěle. Nový zub se jim sám srovnal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.10.14 10:18

Urcite zajit k zubari. S nejvetsi pravdepodobnosti to vytrhne a zoubek se pak srovna sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
23.10.14 16:44

Tak jsem mluvila jen se sekretarkou. a pry to nespecha.ma tam termin kontroly za dva mesice..tak nevim jestli cekat… muj chlap ma uz za mesic tak ho poslu s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.10.14 16:56

@alvapinka No tak tam zajdi rano mezi bolestma. To te proste nemuze odmitnout. Si pockas a je… Za dva mesice uz muze byt zub narostlej pekne krive.
Jasne ze to nespecha… za rovnatka se dneska plati pekna suma… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.