Růst zoubků a problémy s vyprazdňováním

6.8.24 12:31

Růst zoubků a problémy s vyprazdňováním

Ahoj Holky, chtěla bych se zeptat naši malé 8 měsíců rostou další dva zoubky (4 už máme venku) a od čtvrtka má problém se vykadit. Je už pouze na prikrmech a UM od 4 měsíce, tvrdší bobky měla už dříve, ale nedalo ji to takovou práci, teď od toho čtvrtka je u toho uplakana a tlačí a tlačí jenže když se to povede, tak je to opravdu tvrdá šíša :( nekadí každý den a zkoušeli jsme všechno/ víc vody, ovoce (Svratky, hrusku, meruňky, jablko), čipky dokonce jsme omezili i mrkev v jídle a dáváme rýžovou kaši a pořad je to stejné. Dnes jsme volali Dr a ta nám řekla, že to musíme vydržet a ať davame cipky. :nevim: Nemáte ještě nějaké rady? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4321
6.8.24 12:56

Ahoooj u nás se to zlepšilo teprve teď když malý přestat chtít UM (20m) zkoušela jsem fakt nespočet věci a proste bobky jak králík a nic…. UM jsme zkusili také několik kozi, hypoalergeni fakt všechno a změna přišla treba jen na měsíc dva a vrátilo se to zase zpátky ☹️

Velkou radu žádnou vlastně nemám nám pomohl švestkovy kompot když bylo nejhůř a jinak vlastně nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 13:31

My pravé to mlicko davame iz jen tak 3-4 krát za den víc už taky nechce - teda z toho jednou v noci no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1856
6.8.24 19:41

Nedávej tu rýži, hrozně staví. Dávej jí ovesnou kasi, půjde jí to lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 21:52

Takže normálně do jejího mlicka rozvarit ovesne vločky? Klasické nejsou žádné pro děti předpokládám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4321
6.8.24 22:49

@VeronikaKor no u nás fakt pomohlo až když ho přestal pít úplně teď si o UM občas řekne ale vypije treba jen 20ml… takže téměř nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 22:53

Teda kolikrát nevím až jsem někdy asi zbytečně vyplašená :nevim: je to naše první, takže moc nevím co a jak a hlavně aby bylo vše dobře :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4321
6.8.24 22:57

@VeronikaKor upřímně já to řešila strašně moc bylo mi ho hrozné lito jak říkám vyzkoušeli jsme nespočet druhu UM vynechat potraviny co staví z jídelníčku úplně (ryze, mrkev, banány, různé kukuřičný sušenky atd) naopak jsem pridavala hodně projimave potraviny polévky kontrola aby dost pil a stejně se to vyřešilo vlastně až teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 23:08

Taky to řeším, pravé ze malá hodně naříká u toho a je mi to líto.. :,(
Tak zkusíme vysadit tyto potraviny. Dneska jsem ještě volala jedné paní doktorce a ta nám poradila dávat cipky 2×-3× za den dokud nezměkne stolice a případně přidat nějakou vlákninu. Jenže u nás je ještě problém, že dcerka nechce moc pít….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1856
7.8.24 10:37

@VeronikaKor
Ve vodě uvarit ovesné vločky, vodu vylít nebo použít na přípravu mléka v prubehu dne a ovesne vlocky smychat s um. Um mléko se nesmí vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 11:33
@ALIPELI píše: Více

Tak super zkusím snad to trochu pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.8.24 13:33

U nás pomohlo zavést lepek a začít dávat Sunar kaši s 8 cereáliemi, od té doby se vyprazdňování zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí