Růst zubů, teplota a očkování?

118
1.3.12 08:05

Růst zubů,teplota a očkování?

Potřebuju poradit,
malý měl tři dny teplotu okolo 38, v noci i 38,8 a byl nevrlý.Dávala jsem paralen čípky. Nic jiného mu nebylo, takže asi zoubky, žádné ještě nemá a ani se ještě neobjevil.Dnes je prví den bez teploty a máme jít do poradny a na očkování. Doufám, že dr. očkování odloží. Chci se zeptat jakou máte zkušenost, případně čím můžu argumentovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.3.12 08:08

Určitě neočkovat, normální dr. to pochopí, teplota je fakt důvod. Napadá mě šestá nemoc, nemá takovou vyrážku začervenalou na hrudníčku a bříšku hlavně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
1.3.12 08:10

řekni, že měl teplotu a že nechceš očkovat, mudr by neměl brblat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.3.12 09:33

taky bych rozhodně neočkovala a kdyby k tomu měla Dr. ještě nějaké výhrady, tak se prostě vymluv, že je manžel doma nemocný. To už by neměla říct nic. Ale každá rozumná Dr. to pochopí. Takhle vysoké teploty můžou být předzvěst čehokoliv anebo taky ničeho. Takže bych počkala minimálně týden. A možná, pokud teda nechceš prohlídnout prcka kvůli teplotám, bych do ordinace ani nechodila, jenom bych to Dr. zavolala, že nepřijdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.3.12 09:47

Neočkovat, zavolat, že jste nemocní a přijít za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.3.12 10:40

Chci ho nechat prohlédnout, abych měla jistotu, že jsem něco nepřehlédla, je to naše první marodění. Ale očkovat ho nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.5.14 13:16

Ahoj, obnovuji diskuzi, maly ma 6M, par dni uz ma prujem, je nevrly a jeden den mel teplotu (predevcirem), v ut jdem na 6M KO, jsou tyto duvody dostatecne k tomu, abych odmitla ocko? Pravdepodobne se jedna o zuby a o nic infekcniho, nicmene sestra bude zas mrmlat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 13:20

Ano.. Sestra nemá co mrmlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.5.14 13:22

@Sibyla0 ja vim, ale ona dycky mrmle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 13:23

@RoseK mrmlat muze. To vis, nebude si moct odskrtnout carku tak bude nevrla, ale to je tak vse co muze.
Ty jsi rodic, ty rozhodujes.

Ja se takhle dozvedela, ze kdyz je uz dva dny bez horecky po tydnu horecek, ze je to dobre a ockovat muzeme. Tak jsem jen ujasnika, ze pokud je to dobre pro jine deti tak pro moje ne a pro me je naproste opticke minimum ctrnact dni, a bylo. Od te doby mrmla sice porad, ale vetsinou uz ji usadi sama dr a je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.5.14 13:24

@RoseK
Tak at si mrmla ;) Jeji dite to neni. Dite musi byt v naproste kondici. Takze sice nekteri dr rikaji ze teplota nevadi, ale ja bych byla nekompromisni. Neni kam spechat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 13:24

A proto chodím k doktorce, která sestru nemá. Co já si ušetřím zbytečných nervů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
11.5.14 13:29
@Sibyla0 píše:
A proto chodím k doktorce, která sestru nemá. Co já si ušetřím zbytečných nervů :mrgreen:
:pankac: Máš to vychytané. :palec:
Jo a infanrix hexa lze očkovat i v 10. měsících veku dítěte ve schématu 2+1.
Takže času je dost, cca 4 mesice. Držím palce, at vse proběhne v klidu a děťátko se uzdravi. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.5.14 13:43

@Sibyla0 taky bych to brala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
11.5.14 13:44

@Sibyla0 to existuje 8o tak to je luxus :pankac: