Růstový spurt?

355
3.10.11 11:44

růstový spurt?

Ahoj holky 1.10.2011 nám byli 3 měsíce a už skoro týden má malý problémy při kojení a je nevrlí,chvíli pije pak se začne kroutit a odtahovat.Pak je chvíli v kldu,ale za chvíli zas pláče napíná se a tlačí.Na prdíky jsme vyskusili snad vše a před tím na ně zas tolik netrpěl.Již 3 dny nekakal,ale slyším jak mu pracují střeva.Hodně pláče a chce nosit,ale v žádné poloze není spokojený.Chci se zeptat zda by nemohlo jít o růstový spurt nebo co by to mohlo být?Už jsem z toho vyčerpaná.Nevím co s tím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6203
3.10.11 12:13

Malej to taky dělá. Ne teda u každého kojeni ale spíš večer před spaním. Máme 7 týdnů. Tím jak hltá, spoliká dost vzduchu a pak se kroutí. Takže prso přikryji plenou a jdeme řihat. Pak jde zase jist. Ale i spurtik by to mohl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.10.11 12:38

Myslím, že to není spurt, nebo měli obě moje děti nepřetržitý spurt od 6ti týdnů. Dělal to syn, teď dcera to samé v bledě modrém. Hlavně večer, nekdy dopo, pokud kojím až před spaním a je unavená. Děti mi takle nikdy u prasa neusíaly, naopak se rozpběsní do šíleného řevu. Já to přisuzuji spíš únavě a tomu, že je pak rozčílí kdeco - teče to bud moc nebo málo, případně se pohnou střeva a zlobí prdy. Mě se nejvíc osvědčilo kojit hned po probuzení, když je dítě ještě rozespalé, tolik neběsní. Jinak to chce klid, teď při druhém dítěti už to beru jako běžnou součást kojení a nijak mi to nerozhází, u prvního jsem z toho byla nervní a akorát se to tím zhoršovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí