Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pokud tam opravdu musis jit i s ditetem, pak bych na kocar jen pripla cernou stuhu. Tete fakt ruzovy kocar vadit nebude ![]()
Myslím, že kočárek nikdo řešit nebude, spíš se mi nezdá vhodné tam brát takto malé dítě. Není možné aby ho někdo pohlídal?
Hmm, tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlela. Na pohřeb (babičky) jsem šla bez kočáru, ale děti jsem teda vyloženě černě neoblíkala. Bylo to v zimě a měly své zimní bundy (modrou a růžovou (2 a 5 let). nové bundy jsem jim kvůli tomu nesháněla
, takže ani kočár bych neřešila…
Byla bych úplně v klidu.. přece si na pohřeb nebudeš pořizovat černý kočár
oblečte se do tmavé a projevte úctu. Myslím si, že to nikdo řešit nebude.
@cecetka píše:
Pokud tam opravdu musis jit i s ditetem, pak bych na kocar jen pripla cernou stuhu. Tete fakt ruzovy kocar vadit nebude
No jasně, že bych nejradši nešla, ale to je věčná otázka, to se nemá cenu ani snad ptát
![]()
Tak s tímto bych si problém vůbec nedělala přece nebudete kupovat černý kočár. Nemyslim si, že by to někomu vadilo.
@Anonymní píše:
Téma je jasné… Jedna se o tetu s manželovi strany, já a skoro roční dcera. Kdybychom šly, stát budeme někde bokem. Jenže… Kočár je hodně růžový a já kamarádku nemám, nosítko nemám, černou plinu nemám. Co teď?děkuji a prosím ponechat anonym.
k cemu cernou plinu? Si kup barvu v prasku a obarvi si nejakou. Kdyz uz ji potrebujes.
Ale todle je to posledni, co bych resila.
Maly tmavy tricko, tmavy kalhoty.
@LucieDom píše:
Myslím, že kočárek nikdo řešit nebude, spíš se mi nezdá vhodné tam brát takto malé dítě. Není možné aby ho někdo pohlídal?
Všichni budou na tom pohřbu, moje rodina bydlí daleko, pracuje, nepovažuju to za stav nouze ![]()
@TopSecret píše:
k cemu cernou plinu? Si kup barvu v prasku a obarvi si nejakou. Kdyz uz ji potrebujes.
Ale todle je to posledni, co bych resila.
Maly tmavy tricko, tmavy kalhoty.
Přes ten kočár jsem myslela jako něco přehodit ![]()
Já byla na pohřbu ještě v 6 nedělí. Kočár bílej, dítě v bílým. Stálá jsem u dveří, kdyby řvala, abychom rychle vyšli ven. Vůbec by mě nenapadlo se kvůli dítěti/kočáru nezúčastnit pohřbu.
Vůbec kočár neřeš. Nemusíš na něm mít nic černýho, ani dítě nemusíš oblíkat do černé.
Dítě ani kočár bych neřešila. Určitě bych nedělala ani černé plíny ani černé stuhy, to by mi spíš přišlo zbytečně teatrální, než děti oblečené normálně. Oblékla bych dítěti prostě sváteční oblečení a sebe do černé.
Téma je jasné… Jedna se o tetu s manželovi strany, já a skoro roční dcera. Kdybychom šly, stát budeme někde bokem. Jenže… Kočár je hodně růžový a já kamarádku nemám, nosítko nemám, černou plinu nemám. Co teď?
děkuji a prosím ponechat anonym.