Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Blbě jsem to napsala, je to pod zapínáním po celých zádech. Původně jsem myslela, že je to opar.
Tak si dej raminko kolem krku jako u plavek. Pokud mas podprdu kde se raminka daji vyndat
Předešlé ti radí jakou podprsenku si máš pořídit a já ti odpovím na tvůj dotaz. Není trapné chodit bez podprsenky a uvidíš jak to je pohodlné. Mi je 33, dvě děti jsem taky odkojila, moje prsa se mi líbí a nemám problém jít bez podprsenky. 😀
Asi bych se zeptala lékařky, zda-li by i ona chodila bez podprsenky, když to radí
Tak to záleží na tobě, jestli ti je příjemné chodit bez podprsenky… Já třeba bez podprsenky ven nechodím, mám prsa větší a bez podpory se mi rozplácnou až k pasu, a nemůžu ani popoběhnout. Takže já bych si pro sebe vymyslela jiné řešení.
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky
Proc ne? Mě je 43, prsa mám pěkný, pevný, velký (4), svoje!!! Doma chodím zásadně bez a je neuvěřitelné, co to s mužem dělá. Ven jdu občas taky a jako proč ne? Když je mám pěkný a hlavně pevný, nestydim se. Na moje prsa čumí chlapi celkem pořád, nebojim se výstřihů, takže je to už pak jedno.
@Petkaelik píše:
Předešlé ti radí jakou podprsenku si máš pořídit a já ti odpovím na tvůj dotaz. Není trapné chodit bez podprsenky a uvidíš jak to je pohodlné. Mi je 33, dvě děti jsem taky odkojila, moje prsa se mi líbí a nemám problém jít bez podprsenky. 😀
Tak ještě jestli s tím nemá problém okolí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky
Jak pise jina uzivatelka. Bavlnena sportovni podprsenka.
No mně to přijde trochu vulgární, ale že zdravotních důvodů bych to překousla. Vem si pod oblečení bavlněnou košilku, ať se ti úplně nerýsujou bradavky a je to. Já chodím taky bez podprsenky, ale jen ve vhodném oblečení.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Pořiď si jen košíčky. Dá se dostat skoro všude. Dáš na tělo, ony drží a uprostřed můžeš šňůrou stáhnout. Jinak já bych chodila bez, kdybych měla takový problém. Nos volná trika ![]()
@Čičorečka píše:
No mně to přijde trochu vulgární, ale že zdravotních důvodů bych to překousla. Vem si pod oblečení bavlněnou košilku, ať se ti úplně nerýsujou bradavky a je to. Já chodím taky bez podprsenky, ale jen ve vhodném oblečení.
Kuš babo, takhle chlapům kazit potěšení ![]()
@Meredithx píše:
Pořiď si jen košíčky. Dá se dostat skoro všude. Dáš na tělo, ony drží a uprostřed můžeš šňůrou stáhnout. Jinak já bych chodila bez, kdybych měla takový problém. Nos volná trika
A díky tomu plastu, který je v těch košíčkách, si zadělá na další ekzém, tentokrát přímo na prsou ![]()