Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky
Trapné to rozhodně není, trapní jsou maximálně lidé co toto u ostatních řeší, ber to tak. Pokud jsi z toho nervozní, tak prostě nos tmavé věci, popř. existují přelepky na dvorce. Jinak bych se teda vůbec nestresovala. Občas si taky zapomenu vzít podprdu a vracet se kvůli tomu 40 kilometrů domů nehodlám, a nikdo to neřeší, ani chlapi nijak výrazně nečumí, asi je to spíš typem oblečení.
@hopsalka píše:
Trapné to rozhodně není, trapní jsou maximálně lidé co toto u ostatních řeší, ber to tak. Pokud jsi z toho nervozní, tak prostě nos tmavé věci, popř. existují přelepky na dvorce. Jinak bych se teda vůbec nestresovala. Občas si taky zapomenu vzít podprdu a vracet se kvůli tomu 40 kilometrů domů nehodlám, a nikdo to neřeší, ani chlapi nijak výrazně nečumí, asi je to spíš typem oblečení.
Tak to se mi ještě nestalo abych si zapomněla vzít podprdu ![]()
@Ravedd píše:
Tak to se mi ještě nestalo abych si zapomněla vzít podprdu
já když v letu odcházím z baráku, tak běžně. Zase nemám takové oblečení pod kterým by to bylo na první pohled vidět. Ale tím, že podprsenku nosím jen do práce a do společnosti, jinak jsem si absolutně zvykla být bez ní, tak zapomenu snadno.
@Ravedd píše:
Tak to se mi ještě nestalo abych si zapomněla vzít podprdu
běžně si zapomínám vzít pod sukni kalhotky ![]()
(ale zas mívám v kabelce často náhradní, tak se to i dá řešit, když je potřeba
)
Celkem dobré scénáře.
Ještě mi tu chybí jedno. Která zapomněla podrpdu, nebo kalhotky u chlapa? I to se občas stane.
![]()
@vulpes píše:
běžně si zapomínám vzít pod sukni kalhotky
(ale zas mívám v kabelce často náhradní, tak se to i dá řešit, když je potřeba)
Tak kalhotky bych v kabelce mít nemohla
zrovna minulý týden jsem ve svojí přeplněný kabelce něco hledala na schůzi a celá se mi vysypala
![]()
@Ravedd píše:
Tak kalhotky bych v kabelce mít nemohlazrovna minulý týden jsem ve svojí přeplněný kabelce něco hledala na schůzi a celá se mi vysypala
![]()
Tak neni takovy problem je mit v decentnim obalu…
@opozice píše:
Celkem dobré scénáře.Ještě mi tu chybí jedno. Která zapomněla podrpdu, nebo kalhotky u chlapa? I to se občas stane.
![]()
ty jo, tak tam jsem kupodivu zvyklá na důkladný check out a nezapomínám nic ![]()
@j.a.n.i1 píše:
ale to pak není takový adrenalin, jako když je omylem vytáhneš na pracovní poradě místo kapesníku ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@j.a.n.i1 myslíš, že by mohly být třeba v obálce na korespondenci? ![]()
@vulpes píše:
ty jo, tak tam jsem kupodivu zvyklá na důkladný check out a nezapomínám nic
i po dvojce bílého? ![]()
@opozice píše:
i po dvojce bílého?
Tak pokud dvojkou nemyslis 2 litry ![]()