Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pokud opravdu nechceš chodit na ostro (ne, ze zdravotních důvodů to není trapné, ale bude to přitahovat mužskou pozornost), tak jak už je tu zmíněno, tak potřebuješ bavlněné prádlo a střídat ho - nenosit dva dny v kusem, mezi tím již nošenou buď vyprat a nebo alepsoň nechat pořádně vyschnout. Prát buď při vysokých teplotách a nebo do praní přidávat dezinfekci - nejpravděpodobnější pachatel tvé vyrážky budou kvasinky, které se v tom prádle drží.
@Zumpa píše:
Kuš babo, takhle chlapům kazit potěšení
No já nosím často bílá tílka, to by bylo fakt příliš i na mě
a to nejsem úplně puritán.
@Ou A proč by se držely tam, kde je sucho (záda, ramena) a ne pod prsy? Dle mého spíš nějaká alergie.
@Zumpa píše:
Kuš babo, takhle chlapům kazit potěšení
Tvl. stoupne nehodovost na okrese. Chlapi nebudou dávat pozor při řízení a ženský začnou řídit agresivně ![]()
@Anonymní píše:
Já mám prsa malé a podprsenku nosím jen do práce.
A na sobě nebo v kabelce? ![]()
Nepřijde mi to trapné. Ale já bych ven bez nevyrazila. Není nad padnoucí prádlo. Doma bych si to nechala často namazat a prádlo nenosila, ale ven bych si ji brala. Nevím, jak moc velká prsa máš, ale u větších je to dost nepříjemné. Čumily nechávám stranou. Ty vejraj i tak. A výstřihů se nebojím.
@Čičorečka no tak vulgarnejsi je to určitě. Samozřejmě, že já bez podprdy nechodim všude, rozhodně ne do práce, i s těmi vystrihy to neprehanim az tak moc. Ale prsa prostě mám a občas je pohodlné je provětrat, ale tím myslim i pod vhodné oblečení (ne bílé tilko ani sitovina). Naštěstí nejsem kolos, jsem štíhlá a prsatá a to taky dělá hodně
Já bych zavedla chození bez, aby to bylo obvykle a nikdo to neřešil…já třeba osobně podprdy nemám ráda..nejradši chodím bez a kdybych neměla šílené velké prsa, tak tak chodím i venku..(Mám F)
@B4RC3LON4 píše:
Jen chod bez podprsenky aspon bude svet o neco hezci
Jó, ty staré ženy s prsy až na pupek, to je podívaná ![]()
Já podprdu nenosím už několik let vůbec, táhne mi na 45
,prsa mám pěkný, pevný. Taky se mi dělaly pořád vyrážky pod prsy, tak na to kašlu.
@Russet píše:
Jó, ty staré ženy s prsy až na pupek, to je podívaná
ja se divam jen na mlade takze meje to jedno ale zeny treba do te 40 kor kdyz maji veleke prsa by bez chodit meli
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky
Našla bych si ještě pár jiných lékařů a svůj problém s nimi zkonzultovala. Pokud budou souhlasit s mojí lékařkou, zeptala bych se napřed sousedů v domě a pak i sousedů v ulici, jestli nepůsobím trapně. Než to všechno vyřídíš bude pomalu už zima a pak už to asi bude jedno.
@B4RC3LON4 píše:
ja se divam jen na mlade takze meje to jedno ale zeny treba do te 40 kor kdyz maji veleke prsa by bez chodit meli
Je vidět, že jsi to nikdy nemusel zažít. Příjemný to s velkými prsy není ani trochu.