Bez podprsenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.8.19 19:47

Chod bez podprsenky taky chodím a to mám povysla po dítěti. Hlavně v létě chodím. pokud ti to doporučila i dr tak bych i poslechla.

• Citovat
  • Upravit
1238
4.8.19 19:50
@Russet píše:
Je vidět, že jsi to nikdy nemusel zažít. Příjemný to s velkými prsy není ani trochu.

Mě to teda nevadí, naopak doma si to užívám a venku tedy jen občas, ale taky. Je to rajcovni, ale nesmí to být laciné.
@B4RC3LON4 sice už pár let nejsem do 40, ale sebekriticky musím říct, že leckteré mladší strčím do kapsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky

To budeš mít asi z nějakého silonu, že?

Osobně si myslím, že s bavlnou bude hned po problému…

Jinak si Tě nikdo ani nevšimne, aspoň já po čtyřicátnicích nekoukám i kdyby byly polonahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511

Já když jsem nemohla nosit podprsenku tak jsem nosila vršek od plavek ten trojúhelníkový takže zavazano jsem měla na zádech a za krkem. Bez podprsenky bych to nedala :oops: :lol: trapný mi to asi nepřijde pokud není průsvitný tričko ale nějak to nesleduju takže nevím kolik ženských bez podprsenky za den potkám :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 04.08.19 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 19:52
@Prof. Farnsworth píše:
A na sobě nebo v kabelce? :mrgreen:

To je otázka. :D

• Citovat
  • Upravit
6865
4.8.19 19:56

“Obdivuji” ty, ktere vyrazi bez podprdy…proste bradavky na jake koliv veliskoti prsou vypadaji divne :nevim:..zvlaste v nejake spolecnosti. OK doma, s kosem, se psem…ale to je mimo zalozene tema :mrgreen:
A edit: onehda jsem videla mladou slecnu bez podprdy s VELKYMI prsy a jako fakt ne, furt byly relativne pevne, ale proste se to hybe vsemi smery…

Příspěvek upraven 04.08.19 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.8.19 19:58
@evulinda79 píše:
Asi bych se zeptala lékařky, zda-li by i ona chodila bez podprsenky, když to radí

nominantka na zlatou odpověď. :mrgreen: To mi připomíná kamarádku, která říkala, že její babička jí jednou říkala, že její manžel /děda kamarádky/ ji nikdy neviděl nahou. Vždy při sexu musela být tma. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.19 20:01

Prsa mám větší. Doma chodím zásadně bez podprsenky a ven dost často taky.
Nepřijde mi to trapné ani divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.8.19 20:03
@Netopirek píše:
Prsa mám větší. Doma chodím zásadně bez podprsenky a ven dost často taky.
Nepřijde mi to trapné ani divné

tak, tak baby, co má žena hezké, to má ukázat. :mrgreen: A žádnej strach z manželů. Ti kteří žárlí, to jsou idioti. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.8.19 20:05
@opozice píše:
tak, tak baby, co má žena hezké, to má ukázat. :mrgreen: A žádnej strach z manželů. Ti kteří žárlí, to jsou idioti. :dance:

Já teda bez podrprdy chodím s mužem, bez něj jsem to ještě neriskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.8.19 20:06
@alimdar píše:
Já teda bez podrprdy chodím s mužem, bez něj jsem to ještě neriskla

líbí se mu to? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.8.19 20:09
@opozice píše:
líbí se mu to? ;)

Doma je z toho hotovej i po těch letech a venku to moc nekomentuje, ale ani nezakazuje. Asi je pyšný, :nevim:. Každopádně se ode mě moc nevzdaluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.8.19 20:10

Záleží jak máš velká prsa a jak vypadají. Dřív jsem bez podprdy chodila běžně, ale s přibývajícím věkem a číslem podprsenky už raději ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
4.8.19 20:11
@divine woman píše:
Záleží jak máš velká prsa a jak vypadají. Dřív jsem bez podprdy chodila běžně, ale s přibývajícím věkem a číslem podprsenky už raději ne. :lol:

nesmis se stydet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.8.19 20:14
@alimdar píše:
Doma je z toho hotovej i po těch letech a venku to moc nekomentuje, ale ani nezakazuje. Asi je pyšný, :nevim:. Každopádně se ode mě moc nevzdaluje :mrgreen:

máš super muže. Určitě je v něm kousek kandaulisty. Lepší, než kdyby ti zakazoval nosit sukně nad kolena. :mrgreen: I takové případy znám. Mimochodem, někde jsem četl, že v cca šedesátých rocích přišla móda, nebo boom, jak chcete, chodit bez podprdy. No a baby se v tom přímo štychaly. Když pominu v parnu +30 a více se šněrovat v podprdě, tak achych ouvej to je hrozný. Přímo ukázkový příklad. Sauna - mladé kočky zahalené v prostěradle až po uši, zatímco ty starší, ne zase přestárlé :mrgreen: rády ukazují kozy a nejen kozy. :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková