Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Russet píše:
Je vidět, že jsi to nikdy nemusel zažít. Příjemný to s velkými prsy není ani trochu.
Mě to teda nevadí, naopak doma si to užívám a venku tedy jen občas, ale taky. Je to rajcovni, ale nesmí to být laciné.
@B4RC3LON4 sice už pár let nejsem do 40, ale sebekriticky musím říct, že leckteré mladší strčím do kapsy
@Anonymní píše:
Ahoj holky a kluci. Doktorka mi doporučila chodit bez podprsenky, protože se mi pod ramínky udělala vyrážka. Je mi 38. Odkojila jsem dvě děti. Prsa mám celkem hezká, ale přesto nebudu působit trapně? Díky
To budeš mít asi z nějakého silonu, že?
Osobně si myslím, že s bavlnou bude hned po problému…
Jinak si Tě nikdo ani nevšimne, aspoň já po čtyřicátnicích nekoukám i kdyby byly polonahé…
Já když jsem nemohla nosit podprsenku tak jsem nosila vršek od plavek ten trojúhelníkový takže zavazano jsem měla na zádech a za krkem. Bez podprsenky bych to nedala
trapný mi to asi nepřijde pokud není průsvitný tričko ale nějak to nesleduju takže nevím kolik ženských bez podprsenky za den potkám
![]()
Příspěvek upraven 04.08.19 v 19:52
“Obdivuji” ty, ktere vyrazi bez podprdy…proste bradavky na jake koliv veliskoti prsou vypadaji divne
..zvlaste v nejake spolecnosti. OK doma, s kosem, se psem…ale to je mimo zalozene tema ![]()
A edit: onehda jsem videla mladou slecnu bez podprdy s VELKYMI prsy a jako fakt ne, furt byly relativne pevne, ale proste se to hybe vsemi smery…
Příspěvek upraven 04.08.19 v 19:59
@evulinda79 píše:
Asi bych se zeptala lékařky, zda-li by i ona chodila bez podprsenky, když to radí
nominantka na zlatou odpověď.
To mi připomíná kamarádku, která říkala, že její babička jí jednou říkala, že její manžel /děda kamarádky/ ji nikdy neviděl nahou. Vždy při sexu musela být tma. ![]()
Prsa mám větší. Doma chodím zásadně bez podprsenky a ven dost často taky.
Nepřijde mi to trapné ani divné
@Netopirek píše:
Prsa mám větší. Doma chodím zásadně bez podprsenky a ven dost často taky.
Nepřijde mi to trapné ani divné
tak, tak baby, co má žena hezké, to má ukázat.
A žádnej strach z manželů. Ti kteří žárlí, to jsou idioti. ![]()
@opozice píše:
tak, tak baby, co má žena hezké, to má ukázat.A žádnej strach z manželů. Ti kteří žárlí, to jsou idioti.
Já teda bez podrprdy chodím s mužem, bez něj jsem to ještě neriskla
@alimdar píše:
Já teda bez podrprdy chodím s mužem, bez něj jsem to ještě neriskla
líbí se mu to? ![]()
@opozice píše:
líbí se mu to?
Doma je z toho hotovej i po těch letech a venku to moc nekomentuje, ale ani nezakazuje. Asi je pyšný,
. Každopádně se ode mě moc nevzdaluje ![]()
Záleží jak máš velká prsa a jak vypadají. Dřív jsem bez podprdy chodila běžně, ale s přibývajícím věkem a číslem podprsenky už raději ne. ![]()
@divine woman píše:
Záleží jak máš velká prsa a jak vypadají. Dřív jsem bez podprdy chodila běžně, ale s přibývajícím věkem a číslem podprsenky už raději ne.
nesmis se stydet
@alimdar píše:
Doma je z toho hotovej i po těch letech a venku to moc nekomentuje, ale ani nezakazuje. Asi je pyšný,. Každopádně se ode mě moc nevzdaluje
máš super muže. Určitě je v něm kousek kandaulisty. Lepší, než kdyby ti zakazoval nosit sukně nad kolena.
I takové případy znám. Mimochodem, někde jsem četl, že v cca šedesátých rocích přišla móda, nebo boom, jak chcete, chodit bez podprdy. No a baby se v tom přímo štychaly. Když pominu v parnu +30 a více se šněrovat v podprdě, tak achych ouvej to je hrozný. Přímo ukázkový příklad. Sauna - mladé kočky zahalené v prostěradle až po uši, zatímco ty starší, ne zase přestárlé
rády ukazují kozy a nejen kozy.
![]()
Chod bez podprsenky taky chodím a to mám povysla po dítěti. Hlavně v létě chodím. pokud ti to doporučila i dr tak bych i poslechla.