Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, růžový výtok bývá často spojený s hnědým výtokem, dochází ke smíchání krve a klasického poševního sekretu. Často se růžový výtok objevuje začátkem těhotenství, opravdu záleží na okolnostech. S dcerou jsem řešila stejný problém - doporučuji vyzkoušet raději gynekologa, a než tam půjdeš, tak aspon na dočasnou úlevu mohu doporučit tablety vagilact nebo balanceod gynelly, dost dceře pomohli tehdy, držím palečky!
Ahoj,
jsem teď ve stejné situaci jako ty. Na konci března jsem vysadila HA pro kojící, doteď mi nepřišla menstruace (po vysazení jsem měla dvoudenní slabé špinění, za 14 dní znovu, pak už nic). Piju kontryhel už asi dva měsíce s přestávkami, dneska jsem začala kapat jeřáb, čekám, co se bude dít. Jak to vypadá u tebe, jestli se můžu zeptat? ![]()
Ahoj holky, abych vás uvedla do mé situace… vysadila jsem antikoncepci, snažíme se o nimi, menstruace se mi nedostavila již druhým měsícem skrz rozházené hormony… začala jsem kapat jeřáb ptačí s doměním, že cykly srovnám…dnes asi po necelém 3. Týdnu kapání se dostavilo lehlučký růžový výtok, trvalo to od dnešního rána do odpoledne.. pak se to zastavilo a najednou je klid… já už se radovala že přišla menzes a začne se to pomalu srovnávat a ono tohle
… nevíte čím by to mohlo být? + jsem byla včera hrozně nafouklá a to bývám před ms… ale nevím jestli se tohle dá jako ms brát
předem děkuji za jakékoliv odpovědi