Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky když miminko vstane tak si buď povídá a když dýl nejdu tak zapláče. Přijdu je to ok a jakmile na něj chvilku nemluvim tak prostě nekouká a hned řve. Pak jak jde z postele je to lepší ale nechápu to. Nikdy jsme se jen tak nemazlily. Kdy to přejde? Měl to někdo stejně?
@Karinka323 píše:
Ahoj holky když miminko vstane tak si buď povídá a když dýl nejdu tak zapláče. Přijdu je to ok a jakmile na něj chvilku nemluvim tak prostě nekouká a hned řve. Pak jak jde z postele je to lepší ale nechápu to. Nikdy jsme se jen tak nemazlily. Kdy to přejde? Měl to někdo stejně?
Nechápu dotaz. Miminko neumí mluvit, pláčem tě volá k sobě a logicky když ho necháš po probuzení bez povšimnutí, tak bude brečet
A co znamená „nikdy jsme se jen tak nemazlily“ si radši ani nedomýšlím. Jsi si jistá, že sis chtěla pořídit živé dítě a ne panenku?
Mam miminko a po každém probuzení brečí. Nepřijde mi na tom nic zvláštního, proste mě volá. To jen, když se probudí venku pri prochazce a hned me vidí, tak nepláče.
@unuděná myslím to tak, že když přijdu k posteli a ohnu se třeba pro dudlík co spadl na zem tak hned řve a neumí ležet v klidu. Proto jsme se ani nikdy nemazlili a to mě mrzí. Není v klidu ani když tam jsem pokud nedělám obličeje, zvuky. Neumí jen tak koukat.
@Karinka323 píše:
@unuděná myslím to tak, že když přijdu k posteli a ohnu se třeba pro dudlík co spadl na zem tak hned řve a neumí ležet v klidu. Proto jsme se ani nikdy nemazlili a to mě mrzí. Není v klidu ani když tam jsem pokud nedělám obličeje, zvuky. Neumí jen tak koukat.
A u tebe v náruči je v pohodě? To znáš jen mazlení v postýlce nebo co?
Kolik jí je? Je úplně normální, že miminka nebaví jen koukat do stropu, spíš by bylo divné, kdyby tam ležela a neprojevovala se nijak.