Bojkot prsu, neříká si o prso sama

60
13.2.24 14:25

Bojkot prsu

Ahoj holky, vy co kojite po jaké době si vaše děti rikaji během dne? Naše malá je schopna si nerict i 3 hod tak ji pak po těch 3 hod nabidnu sama. Dokonce mi začala teď bojkotovat jedno prso už jakou dobu. Do půl roka v pohodě obě dvě a teď od 6 měsíců poslední týden si Dvakrát si z nej cucne a nechce a občas si ho nevezme vůbec. Jen v noci. Na netu jsem koukala, ze dítě vyciti že v něm má žena rakovinu.. 🤦‍♀️ co si o tom myslíte? Budu volat doktorce ohledně toho, ale taky se vám to někdy stalo že delší dobu odmítalo miminko jedno prso a stačilo kojení jen z jednoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
13.2.24 14:28

Ale prd rakovinu :kytka: Kojila jsem obe deti na jednom prsu, obe mi cca od 8m to druhe zacaly odmitat. Ja sama jsem od narozeni citila, ze to tam neni ono, pripojeni bylo mene pohodlne atd. Jedno dite se odstavilo samo v 5 letech, druhe jeste kojim a bude mit 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.2.24 14:29

@Zmatka jsi hodna. Ten internet je zlo. Ale úplně mě to dneska položilo. Díky moc za uklidneni. Mám první ditko a přišlo mi pravé divné ze najednou ho začala úplně odmítat ze se občas vůbec neprisaje jen v tu noc a to napůl spí jinak vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35968
13.2.24 14:32

Odkojila jsem tři děti a ty měli svoje oblíbený prso, každý jiný. Z toho druhyho jsem kojila hlavně v noci v polospanku kdy jim to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
13.2.24 14:35

Můj syn se kojil z jednoho prsu od narození. Měl blokádu krční páteře, tak mu to z jedné strany nešlo a pak už to nějak neuměl a měla jsem tam i málo mlíka. Stačilo to. Odstavila jsem ze zdravotních důvodu v 8 mesicich na mamografu jsem byla před 14 dny a rakovina to není. Naopak jedné známé v průběhu kojení rakovinu zjistili, ale dítě to nijak nepoznalo.

• Citovat
  • Upravit
42263
13.2.24 14:36
@JancaS84 píše:
Odkojila jsem tři děti a ty měli svoje oblíbený prso, každý jiný. Z toho druhyho jsem kojila hlavně v noci v polospanku kdy jim to bylo jedno.
:P Takhle to zní, jak když máš 3 prsa. :P (Samozřejmě rozumím tomu, co sděluješ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
13.2.24 14:47

Nejspíš to z toho jednoho prsa teče pomaleji, než z druhého. Nabízej ji to méně oblíbené během spánku, hned po probuzení když je ještě rozespalá, můžeš ho zkusit stlačovat během kojení. Já jsem vždycky radši kojila na střídačku z obou, než jen z jednoho, abych neměla furt každé jinak velké 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.2.24 15:34

@Asiina Ano, mám každé jinak velké a jsem zvědavá, jestli se to ještě kdy dostane do normy. Asi ne, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí