Ryanair - zavazadla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
777
2.9.18 13:36

Co třeba strejda google

https://www.ryanair.com/…ky-prepravy5 trvalo mi to asi 2 minuty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
2.9.18 18:07

Děkuji, ale tam jsem se už dívala, a informace jsou rozporuplné, někde je napsáno, že nová pravidla platí od 1. listopadu, někde od 1. září, zrovna tady jsou povoleny 2 zavazadla zdarma na palubu, ale např. v tabulce poplatků už se mluví o jednom zavazadle zdarma a další se musí přikoupit…
Nemůžu se v tom vyznat, proto jsem prosila někoho, kdo teď s Ryanarem letěl nebo poletí, jak to tedy doopravdy je a jak to funguje v praxi? Má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.9.21 17:34

Rozměry zavazadla

Ahoj, letel nekdo v posledni dobe s Ryanairem? chci se zeptat, zda muzu mit jejich povolene prirucni zavazadlo (rozmery 40×20×25 tusim), plus malou kabelku, kde nosim telefon, penezenku, doklady? Nebo budou chtit abych tam kabelku vyhodila a mela zavazadlo „jen“ jedno? letim s nizkonakladovkou poprvy :D diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.9.21 17:45

Loni jsem letela, na poslední chvíli jsem si připlatila za větší prirucak. Na letišti to nikdo nekontroloval. Já měla asi 20L bagl. Ale nespolehala bych na to. Nejde ta malá taštička nacpat do ty větší? Jen pro jistotu. Fakt malou nikdo řešit ale nebude, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
20.9.21 22:42

Ptala jsem se na to a dle pána na check-inu vadí i téměř prázdný dětský batůžek navíc. Reálně to nikdo nekontroloval (kdyžtak bychom ho dali do jiného batohu). Ale oficiálně nemůžeš mít kabelku navíc, takže na to nelze spoléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.3.22 19:28

Příruční zavazadlo

Zdravím,
Chci se zeptat, je možné si vzít na palubu malý batůžek, který má ale rozměr 44×28×13? Nebo musí být opravdu přesně striktně rozměr 40×20×25? Nerada bych ho tam musela nechat se všemi věcmi a zase mi to nepřijde tak velký rozptyl oproti daným rozměrům. Řešil tohle už někdo, nebo jste vždy měli přesný rozměr?
Díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario