Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Podobnou nabídku jsem viděla v Hotelu Duo na Horní Bečvě, ale teď tam není. Vybrat nějaký hotel v horách s bazénem, možností masáží a výlety na pročištění hlavy by nešlo najít?
Radši bych hledala důvody, proč to tak má a řešila to. Jenže to msuí chtít ona. A co to znamená vše neoplakávat? Někteří lidé jsou prostě citliví a neznamená to, že potřebují psychologa.
Tak na horách s masáží, welnesem, procházky atd. to už byly několikrát, ale ona by fakt potřebovala nějakého odborníka, co jí pomůže. Na Psychiatrii chodí, léky bere, ale furt je strašně citlivá… Ale zkusím projet internet, jestli nenajdu ten hotel, děkuji ![]()
jsme v blízkosti Beskyd, zkusila jsem najít: https://www.pobytyproseniory.cz/…hotely+c244/?…
záleží jestli by něco takového chtěla.
Mariánské lázně - manžel nedávno hledal něco podobného. Ale nic konkrétního nevím ani hotel.
Nesetkal se někdo z vás s místem ideálně v ČR, kde si člověk uklidní nervy a třeba tam jsou i nějaké meditace, nebo možnost nějakého psychologa, joga, masáže nebo já nevim co, hlavně aby se člověk fakt odreagoval a zbavil napětí?? Já už fakt nevím, co s tou naší babi udělat, aby neustále vše neoplakávala a konečně se uvolnila. Chtějí jet někam na pár dní v září, tak že bych jim nadhodila nějaký pobyt…