Rybářská dovolená po ČR

3089
11.5.12 06:50

Rybářská dovolená po ČR

:mavam: Zdravím, chtěla jsem vás poprosit o pár typů :)
Jelikož máme ani né ročního syna, tak jsme se rozhodli, že letos može vynecháme a pojedeme někam po čechách. Můj manžel si tedy udělal rybářskou povolenku na celý rok. Chtěli bychom jet na několik prodloužených výkendů k nějakému rybníku nebo přehradě do chatky nebo chaty.

A kam bychom chtěli?
Jsme z Plzeňského kraje, takže bychom chtěli určitě Lipno a Orlík. Potom klidně něco u prahy a hlavně bychom chtěli něco u Pardubic a spojit to s návštěvou příbuzných a návštěvou safari :)

Jelikož s námi pojede náš malý syn a nás pes, tak máme taky jisté požadavky: kvůli psíkovi bohužel nemůžeme mít chatku s mezonetovým spaním :roll: Spaní nejlépe postele vedle sebe ( chatka by nejlépe mohla být pro 4-6 lidí)
Sociální zařízení a nějaká kuchyňka - nejlépe s mikrovlnou troubou, ale když nebude tak nevadí. A hlavně lednička. Wifi připojení je + :)
A manželovo přání je, aby chata měla terasu (molo) ze kterého by mohl rovnou chytat ryby :D mě by stačilo kdyby to nebylo doleko, ono tahat tu výbavu zrovna neni lehké :)

Uvítám všechny vaše typy na ubytování a vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.5.12 07:58

Jestli máte možnost, zvolte Orlík, tam platí jakákoliv povolenka. My byli minulý rok tu:http://www.chatatour.cz/…tovice-orlik a paráda.. Jinak ale pokud projedeš tuhle www, tak je tam okolo orlíku hodně objektů, takže určitě najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
14.4.14 20:02

To je děsně nesolidní společnost, banda podvodníků. Nedoporučuji. hrozná zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí