Rybi olej

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44180
18.6.21 05:27
@mado píše:
Nemáte někdo zkušenosti s firmou NaturaMed? Je to kvalitní nebo jen reklamní tahák peněz?

Máme od nich ten Omega Marine kapsle, Rybičky, vitamín C a muž měl přípravek na klouby, prý došlo ke zlepšení obtíží. Ještě máme vitamín D na rok, dostali jsme zdarma, když rozdávali k vůli COVID. Dávám jedné dceři, které se z jakéhokoliv rybího oleje, i v kapsli, navaluje. Nepřijdou mi jejich výrobky předražené ve srovnání s jinými. Navíc nabízejí měsíční splátky.

V těch kapslích je i omega 9(a další čísla),někde jsem četla odborny článek, že je to pro děti zbytečné, že to tělo ani nevstreba, dětem stačí 3 a 6(je v Rybickach). Ty kapsle s vice druhy omega beru já a dospívající syn. U mě došlo ke snížení hladiny cholesterolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 08:22

@Pears206 No a nějaký trik, jak to do těch dětí dostat? Je to totiž dost hnusné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
18.6.21 08:29
@pomme píše:
Já třeba zvolila eye q proto, že potřebuju kapsle. Tekutý rybí tuk do něj nedostanu, a po tom co jsem to ochutnala se nedivím. Jenže ty kapsle jsou dost velké a jedině eye q dělá tak malé, že je 4leté dítě dokáže bez obtíží spolknout.

Kapsle se dají samostatně koupit .

• Citovat
  • Upravit
6819
18.6.21 08:31

Ty jo, já a můj syn máme Mollers. Dávám asi druhou lahvičku, ale já dávala kvůli tomu, že ryby jíme hodně zřídka a max filé. Takže toto je pro mě novinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
18.6.21 10:09
@Dobrej_tym píše:
@Pears206 No a nějaký trik, jak to do těch dětí dostat? Je to totiž dost hnusné :D

Zkoušela jsem kapsle eye q a dlouho to nešlo. Olej jsem radši ani nezkoušela. Když konečně začal polykat, tak kapsle. Nejsou tak velké, dá se to. Ale řeším právě, který koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
18.6.21 10:15
@Dobrej_tym píše:
@Pears206 No a nějaký trik, jak to do těch dětí dostat? Je to totiž dost hnusné :D

Moje děti jsou na to zvyklé od mala a jdu na to vědecky. Ví, že to berou, aby dobře rostly. Naštěstí zmínky o zdravosti ryb a rybího oleje jsou i v dětských encyklopediích, prohlížíme potravinové pyramidy atd.
Starší děti aktivně sportují, samy vyhledávají informace a i trenéři jim radí o výživě.

V den, kdy máme rybu, nejlépe s kouskem kůže, kde je tuku nejvíce, děti rybí olej nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 10:50

@Pears206 To zas syn ryby miluje od miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 10:51
@Sára 1
@Sára 1 píše:
Zkoušela jsem kapsle eye q a dlouho to nešlo. Olej jsem radši ani nezkoušela. Když konečně začal polykat, tak kapsle. Nejsou tak velké, dá se to. Ale řeším právě, který koupit.

A od kolika let veku jste presli na tablety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
18.6.21 11:44
@Dobrej_tym píše:
@Sára 1A od kolika let veku jste presli na tablety?

Starší zvládala tablety dříve. Nevím přesně - asi ve 4. Mladší až ve skoro 6. Vždycky do toho kousnul a vyváděl, že to nechce. Tak jsem čekala a teď to spolkne. Ale nechce to polykat. Hlavně ne pravidelně. Ale zvládne už i ty velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
18.6.21 13:42
@Pears206 píše:
Máme od nich ten Omega Marine kapsle, Rybičky, vitamín C a muž měl přípravek na klouby, prý došlo ke zlepšení obtíží. Ještě máme vitamín D na rok, dostali jsme zdarma, když rozdávali k vůli COVID. Dávám jedné dceři, které se z jakéhokoliv rybího oleje, i v kapsli, navaluje. Nepřijdou mi jejich výrobky předražené ve srovnání s jinými. Navíc nabízejí měsíční splátky.V těch kapslích je i omega 9(a další čísla),někde jsem četla odborny článek, že je to pro děti zbytečné, že to tělo ani nevstreba, dětem stačí 3 a 6(je v Rybickach). Ty kapsle s vice druhy omega beru já a dospívající syn. U mě došlo ke snížení hladiny cholesterolu.

Tak já jsem přemýšlela, zda do toho jít. Pořád nám chodi nabídky, ale říkala jsem si, zda to nejsou jen bonbónky s pěkným textem k tomu, když to chodí poštou a není to přes lékárnu.
Právě, že chodí nabídka omega Marine a D3. To mě z toho tak nejvíc zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí