Rybí olej s vitamínem D

4523
3.2.19 09:26

My dáváme Mollers. Některé klukům chutnají, jiné ne. Mají různé příchuť, ale i obyc bez příchutě.
S vitaminama neporadím, nejlepší jsou přirozené z jídla, ty umělé jsou sice super bonbóny, ale nikdy jsem nezaznamenala žádný pozitivní účinek, navíc těch peněz a toho cukru… taky občas nějaké koupím, ale snažím se spíš přidat do jídelníčku víc ovoce a.zeleniny. nevěřila bys, jaký úspěch má příšerka vytvořená z papriky, okurky, jabka a hrušky. Chtěla jsem si ji vyfotit, ale než jsem došla pro telefon, byla ji půlka pryč:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
3.2.19 09:27

@chaela právě, já ty vitamíny taky nemusim, ale dcera skoro nic nejí, není vychrtlá, ale pediatra mi je furt vnucuje..ale to složení se mi uplně nezdá, asi zůstanu jen u rybího oleh¨je a dečka přes zimu..

jinak u nás nezabírá ani tohle, prostě nechche jíst, já prý byla stejná jako dítě, ale je to stres, jak to dítě nejí a vůbec o jídlo nejeví zájem

Příspěvek upraven 03.02.19 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.2.19 09:29

Nam vyhovujou oleje Mollers. Pro deti je s ovocnou prichuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
3.2.19 09:30

http://www.nutravita.cz/…u-akcni-cena-
Nejmensi dceři dávám toto,starsim detem pomerancovy rybí olej z jejich řady.
V kazdem rybím oleji je prirozene vitamin D,mozna to bylo mysleno tak,ze v pripravku není navysene množství,ale pokud není D zbaven,obsahuje ho.

Mollers je chutovy hnus,deti ho nechtěly.Vitaminy nepridavam,dávám ovoce,zeleninu. Starsim sportujicim detem hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.2.19 09:33

Mladsi je taky nejedlik, davala jsem mu v tomto veku MultiSanostol. Nemocny byl minimalne. Ale jestli to bylo temi vitaminy nedokazu posoudit, spis ne. Obecne povazuju multivitaminove prostredky za zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
3.2.19 09:39

@Jana206 ja myslim ze Eye q stejne jako Esprico deklaruji ve slozeni, ze vit. D neobsahuji. Mollers je pro kluky chutove prijatelny, me ten ovocny prijde hnusny, ale jim to chutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.2.19 09:41

@Ijen ano, mají to i na stránkách, jsme to zjistila až po dobrání celé lahvičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí