Rybí recepty

Rose-k
11.7.11 11:08

Rybí recepty

Ahoj,
Holky prosím napište mi nějaký poživatelný recepty na ryby :mrgreen: Já ryby nenávidím,tak je ani neumím upravit :oops: ale kvůli malý se musím překonat..Třeba nějaký zapečený nebo tak..moc dííky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
11.7.11 11:27

my máme nejraději na grilu filet lososa jenom trochu posolit popepřit kápnout oliv. olej. nebo normálně na másle osmahnout třeba s cury rýží, pak třeba pecená na másle s rajčatama… mnam mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.7.11 11:37

já dělám přírodní filet z kapra- filet osolit, opaprikovat a na másle nejdřív osmahnout česnek, pak na to rybu a podlít bílým vínem, podusit pod pokličkou..šťávičku nechat vydusit, zbyde jen takový sosík na polití rybky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.7.11 11:41

jo a pro kluka dělám - na máslo rybu a osmahnout, přidám rozstrohanou mrkev a na pidi kousky brokolici, osmahnu a poleju trochou mlíka s moukou, beshamel povařím..vedle udělám těstoviny nebo brambor :wink: kluk to má moc rád :palec: je to vlastně variace na Hipp skleničku treska s brokolicí a smetanou, kterou by mohl jíst denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.4.18 14:31

Ahoj holky, chtěla bych obnovit konverzaci. Ryby máme s manželem rádi, ale už nás nudí klasické recepty jako rybu na másle, na citronu. Nemáte nějaké nápady, jak ji uvařit či upéct poměrně snadno a rychle? Nemám záda na to stát u toho hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.4.18 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
5.4.18 15:25

@hedvika72 Ahoj, tady najdeš spoustu rybích receptů, určitě vybereš ;) a ještě přidávám recept na pstruha s hráškovo-špenátovým pyré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.4.18 16:07

@lucynka25 @Tableta Moc díky, určitě z toho něco vyberu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21113
10.4.18 16:16

Podlít bílým vínem, vymáchat v tom rybí fillet, okořenit, navrh nastrouhat sýr.

Ten sýr to ochrání před vysušením, pak můžeš rybu péct třeba 30 minut, až se skoro rozpadá a pořád je šťavnatá.

Ale je to hlavně o koření, ryby samy o sobě mají nevýraznou chuť, takže si zajdi třeba sem:

http://prodejnausalvatora.cz/

a nakup si paletu koření. Třeba adžiku - je na kuře ale na ryby jde taky, koření na lososa, zelené koření se solí, oni ti tam poradí. Nedávno jsem dělal filety ze sumce, kořeněné směsí americký rum a všem chutnalo. Oni ti tam poradí co a jak.

A zkus třeba i žraloka, má zajímavé maso.

A losos, to je klasika, ten se dá jíst i syrovej.  :palec:

Příspěvek upraven 10.04.18 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21113
10.4.18 16:18

Směsí na ryby mají něurekom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
10.4.18 16:21

Já dělám zapečenou rybu se zeleninou, cibule, rajčata, papriky, cukety, máslo, česnek, nahoru sýr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21113
10.4.18 16:24

A ještě tohle: jambalaya z ryb, krevet a klobás

https://www.allrecipes.com/…h-jambalaya/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21113
10.4.18 16:28
@aiwwa píše:
Já dělám zapečenou rybu se zeleninou, cibule, rajčata, papriky, cukety, máslo, česnek, nahoru sýr.

to zní dost dobře :palec:

Já ryby nenáviděl, kvůli vánočnímu kapru, haha. Tak si to teď vynahrazuju. :mrgreen:

Tuhle sobotu budu smažit obalovaný sumce a pařit krevety - máme v klubu výroční výdělečnou akci. Vaříme pro cca 300 lidí, celkem záhul ale něco alkoholu a práce s kamarády, fakt paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
10.4.18 18:30

@KalamityJohn je to dobré, někdy dávám i trochu kari, výborné je to s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí