Ryby se drží u dna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3900
21.11.13 09:50

V žádném případě neměnit celou vodu v akva. Zničí se tím nitrifikační bakterie které mění jedovaté NO2 na neškodné NO3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.11.13 10:10

Já jsem myslela jako vzít do toho jejího akvárka vodu z toho velkého :) Ne to měnit. Jinak je to holky vyřešené, šla jsem se na ně teď podívat a už plava na hladině :zed:. A to ještě ráno byla ok.
Jinak budeme dokupovat ty čtyřpruhé, abych jich bylo hodně a jestli koupit ještě jednu tu platu, aby tamta nebyla sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
21.11.13 10:33

@tessika to nebyla reakce na tebe s tou vodou, ale někdo to radil zakladatelce, že se u takhle malých akva mění celá voda…
já bych dokoupila ty čtyřpruhé a dvě platy (kdyby třeba jedna nevydržela změnu prostředí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.11.13 10:42

Nečetla jsem celou diskusi ale mám rybičky 14 dní,150 l akvarium a mam tam tetry, parmičky, bojovnici, čichavce a silver mola-dohromady 24 ryb.. nechápu že se mi ještě nepožraly navzájem, moc akvaristice nerozumim ale vim že každá ryba potřebuje jinou teplotu, ne s každou rybou se snese atd. Já mám v akvárku 26 stupnu a ryby jsou spokojené :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.11.13 11:40
@tessika píše:
Já jsem myslela jako vzít do toho jejího akvárka vodu z toho velkého :) Ne to měnit. Jinak je to holky vyřešené, šla jsem se na ně teď podívat a už plava na hladině :zed:. A to ještě ráno byla ok.
Jinak budeme dokupovat ty čtyřpruhé, abych jich bylo hodně a jestli koupit ještě jednu tu platu, aby tamta nebyla sama :think:

Hm, tak to už řešit nemusíš ;) Jinak když dáš rybku do karantény, stačí ti na tu dobu pětilitrová sklenice, nemusíš kupovat akvárko. Jinak ano, vzít vodu z akvárka. Platě určitě pořiďte kámoše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.11.13 11:41
@Růženkaa píše:
Nečetla jsem celou diskusi ale mám rybičky 14 dní,150 l akvarium a mam tam tetry, parmičky, bojovnici, čichavce a silver mola-dohromady 24 ryb.. nechápu že se mi ještě nepožraly navzájem, moc akvaristice nerozumim ale vim že každá ryba potřebuje jinou teplotu, ne s každou rybou se snese atd. Já mám v akvárku 26 stupnu a ryby jsou spokojené :jazyk:

No, nějakou dobu to vydrží..uvidíš časem 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný