Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V žádném případě neměnit celou vodu v akva. Zničí se tím nitrifikační bakterie které mění jedovaté NO2 na neškodné NO3
Já jsem myslela jako vzít do toho jejího akvárka vodu z toho velkého
Ne to měnit. Jinak je to holky vyřešené, šla jsem se na ně teď podívat a už plava na hladině
. A to ještě ráno byla ok.
Jinak budeme dokupovat ty čtyřpruhé, abych jich bylo hodně a jestli koupit ještě jednu tu platu, aby tamta nebyla sama ![]()
@tessika to nebyla reakce na tebe s tou vodou, ale někdo to radil zakladatelce, že se u takhle malých akva mění celá voda…
já bych dokoupila ty čtyřpruhé a dvě platy (kdyby třeba jedna nevydržela změnu prostředí)
Nečetla jsem celou diskusi ale mám rybičky 14 dní,150 l akvarium a mam tam tetry, parmičky, bojovnici, čichavce a silver mola-dohromady 24 ryb.. nechápu že se mi ještě nepožraly navzájem, moc akvaristice nerozumim ale vim že každá ryba potřebuje jinou teplotu, ne s každou rybou se snese atd. Já mám v akvárku 26 stupnu a ryby jsou spokojené ![]()
@tessika píše:
Já jsem myslela jako vzít do toho jejího akvárka vodu z toho velkéhoNe to měnit. Jinak je to holky vyřešené, šla jsem se na ně teď podívat a už plava na hladině
. A to ještě ráno byla ok.
Jinak budeme dokupovat ty čtyřpruhé, abych jich bylo hodně a jestli koupit ještě jednu tu platu, aby tamta nebyla sama
Hm, tak to už řešit nemusíš
Jinak když dáš rybku do karantény, stačí ti na tu dobu pětilitrová sklenice, nemusíš kupovat akvárko. Jinak ano, vzít vodu z akvárka. Platě určitě pořiďte kámoše ![]()
@Růženkaa píše:
Nečetla jsem celou diskusi ale mám rybičky 14 dní,150 l akvarium a mam tam tetry, parmičky, bojovnici, čichavce a silver mola-dohromady 24 ryb.. nechápu že se mi ještě nepožraly navzájem, moc akvaristice nerozumim ale vim že každá ryba potřebuje jinou teplotu, ne s každou rybou se snese atd. Já mám v akvárku 26 stupnu a ryby jsou spokojené
No, nějakou dobu to vydrží..uvidíš časem
![]()