Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
HOlkýýý - je mi hanba ![]()
Můžu vymazat plech ramou?
Nic jiného doma po ruce nemám
![]()
Já bych to nedělala, je tam hodně vody, ale pokud nemáš nic jiného tak není zbytí… ![]()
peggy.sl píše:
Já bych to nedělala, je tam hodně vody, ale pokud nemáš nic jiného tak není zbytí…
Taky bych to nedělala..Stačí, když jsem si jednou z nouze dala Ramu na brambory(došlo máslo), měla jsem na nich „slanou vodu“..
Ale když nic jiného nemáš ![]()
Ahoj,
když ji vymažeš ramou budeš ji i vysypávat?
Pokud jo je lepší jak mouka strouhanka líp to chutná
![]()
Klidně bych použila Ramu, lepší něco než nic. Ale úplně nejlepší je pečící papír, ten nemáš?
KPKristy píše:
Klidně bych použila Ramu, lepší něco než nic. Ale úplně nejlepší je pečící papír, ten nemáš?
Holky,
použili byste pečící papír i pod dort?
Nebo by ste raději formu vymazali?
MegK píše:KPKristy píše:Holky,
Nebo by ste raději formu vymazali?
Proč ne i pod dort? Já bych v tom problém neviděla. Tam jde jen o to, dobře vystlat tu kulatou formu, aby se ti nezkrabatilo těsto. Když si dáš záležet
![]()
KPKristy píše:MegK píše:Proč ne i pod dort? Já bych v tom problém neviděla. Tam jde jen o to, dobře vystlat tu kulatou formu, aby se ti nezkrabatilo těsto. Když si dáš záležetKPKristy píše:Holky,
Nebo by ste raději formu vymazali?![]()
Já to tak dělám
Dá to sice trochu práce, ale zase mám jistotu, že se mi dort povede vyklopit, což už se mě při vymazání párkrát nepovedlo ![]()
Holky děkuju ![]()
No á bych to normálně ten papír vystříhla podle formy ![]()