Vepřové na gril

13335
13.6.11 17:59

vepřové na gril

Ahoj holky,
prosím o typy, jak naložit a na jak dlouho vepřové na gril, ještě nevím jestli plec, kýtu nebo krkovici. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
13.6.11 18:01

Ahoj,tak my nakládáme krkovici,smícháme koření co máme rádi do oleje a necháme to uležet nejlíp přes noc.A je to bašta :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
13.6.11 18:03

vepřové-nejlepší je krkovice,dáš tam směs kořeního,necháš přes noc v chladu a pak můžeš jít grilovat :pankac: :pankac:
kuřecí(mimo téma)-mám nejradš ikuřecí křidélka,též naložená ve směsi a ugrilované bašta též.

• Citovat
  • Upravit
13335
13.6.11 18:07

holky mě jde o to, že budu nakládat takovou malou porcičku na sobotu, asi 5kg masa :oops: měl to nakládat známý, ale e do páteční půlnoci pryč, takže to musím naložit á :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
13.6.11 18:08

Tiež robím krkovicu. Najradšej: olej, celozrnná (kuličková) horčica, soľ, zlisovaný cesnak. Ak máme chuť, prilejem i nálev z feferoniek. Naložiť cez noc.

Deťom ale robím niečo jemnejšie, (väčšinou kuracie prsia) Olej, soľ, bylinky (bazalka, oregáno, čokoľvek)

• Citovat
  • Upravit
15054
13.6.11 18:25

já taky nakládák krkovici,nejvíc teda 3kg,nakrájím na silnější plátky,každej posolím,očesnekuju,pak okořením hotovou směsí kupovanou a naskládám do mísy a trochu zaleju olejem a nechám naložené třeba i 3 dny a nikdy si nikdo nestěžoval,masíčko křehké,šťavnaté,výborné......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.6.11 18:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
13.6.11 18:44

Taky nakládáme krkovičku. Cibuli, grilovací koření a olej a nechat to v lednici přes noc… Je to ňamka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.6.11 19:13

Já mám radši kýtu, ale to záleží komu co chutná :-D Jenom doporučím naložit to opravdu na dýl, aspoň na dva dny, ať to maso pěkně natáhne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
13.6.11 20:29

Za nás s manželem krkovička :palec: A nechat přes noc v ledničce :palec: A přísady záleží komu co chutná :) mi dáváme olej,gril.koření a česnek, a malinko hořčice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.6.11 20:52

za nás taky krkovici :) Plecko se málokdy sežene takové, aby z něj šly dobře plátky a kýta je zase moc suchá :(

nakrájím na plátky, dám koření (grilovací, gyros, česneková krkovička - prostě nějakou směs, co koupím a nebo jenom sůl, pepř, hořčici). Každý plátek nakořením, dám do misky, zaliju trochou oleje :)

Množství se neboj, nakládala jsem i větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.6.11 20:55

Tak u nas take vede krkovice nalozena v cesneku,zadna sul do laku ta az nakonec tesne pred grilovanim,jinak se to vysusi a pokud je maso cerstve nalozene v oleji tak vydrzi i tyden ovsem bez kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
13.6.11 21:02

krkovice dobrá, panenka ještě lepší…
nakládám pouze solí a pepřem, žádný kupovaný koření.
před grilováním potřít lehce olejem.
Samotná chuť masa je super, s dobrým domácám dresinkem je to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.6.11 21:14

jeste jsou vyborny zebra na grilu, pozivam na ne sweetchilli omacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.6.11 21:46

My tedy krkovice, pouzivam Rojikovo koreni, maji spoustu smesi, ale fakt super. Detem panenka nebo kureci stehna, a kdyz jsem pilna, tak delam z panenky spizy, taky super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí