Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Nikdo
se zápisem v Isir ti nepůjčí ani nebankovka a dokonce je problém někdy i s paušály, službami atd..
joo, to je daň za blbost a druh trestu…
Prostě se konečně nauč hospodařit, nakup si rohlíky do mrazáku a nauč se počítat - kolik kč denně můžeš utratit atd.
je to rozhodně výchovnější, než si zas půjčovat ![]()
bez peněz se pár dní přežít dá, teče ti doma voda? uvař si čaj, najdi sáček těstovin..
a hlavně si nepůjčuj od místních lichvářů, nebo se z toho nevyhrabeš už nikdy
na internet evidentně máš, takže hlady nepojdeš, že…
Jsi v insolvenci tak si nepůjčuj. Nikdo ti oficiálně nepůjči. Ten kdo prošel i solvenci by už dluhy neměl chtít nikdy v životě vidět.
Nevim, na co potrebujete pujcit, takze vas nebudu urazet jako ostatni zde…
Existuje mnoho moznosti, kde vam v tizive situaci poradi, pomuzou, poskytnou pravni poradnu aj. Kontaktujte nejblizsi charitu, bezplatnou pravni linku atd. Nevim, odkud jste a jake fakticke moznosti okamzite pomoci mate (jine to bude ve meste a na vesnici).
Pripadne zajdete na urad, popiste situaci, taky vam mohou pomoci.
Nikdo. Dotazy na nezákonnou činnost nepatří na veřejné fórum. Finance musíš řešit s insolvenčním správcem.
Nejde nejaka brigada i kdybych mela jit doplňovat regály nebo do skladu, tak jdu.
Odkud jste? A jaké máte moznosti?
Óó, tak tohle je situace, co? 🤔 Já bych na tvém místě zkusila pár místních bank nebo online půjčky jako Provident nebo Ferratum, ty mají často krátkodobý úvěry. Ale dávej bacha na úroky, ať tě to pak nesemele! 💸 A samozřejmě projdi vše pořádně v podmínkách, ať víš, do čeho jdeš! 🍀
Hele, zkus spíš třeba kámoše nebo rodinu, to bude asi nejbezpečnější. A jinak jestli fakt nikdo, možná nějaký menší bankovní úvěr?
Ale bacha na rychlý půjčky, ty umí pěkně potrápit. 🧐
@Švédka87… Ten kdo prošel i solvenci by už dluhy neměl chtít nikdy v životě vidět.
Proč ne? dyk to je taková pohodička,,,napůjčuju si, 2/3 se mi odpustí a splácím naprostý minimum. Přivydělat si můžu bez problémů načerno. takový mám dvě kamošky. rozhodně na dluhy nezanevřely a minimálně u jedné jsem si naprosto jistá, že až to půjde, tak do toho jde zas.
Dobrý den,
Ano nemusíte mi psát, že můžu porušit cokoliv a bla bla. Ale nevíte někdo kde zaručeně půjčí na 14 dní? Nemám si od koho půjčit.