Rychloběžka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6271
2.9.10 11:34

Rychloběžka

Ahojte, potřebuju urgentní radu.Kolik se odečítá na klasické rychloběžce, 0.5st. nebo celý 1.st.? Nějak jsem to pozapoměla :zed: , a ta moje kočanka má 38.7 st. - bez odečtení. Včera byla na očkování, nechali jsme jí píchnout náušnice a navíc chytla rýmu :cry: .Jo a ještě- dali by jste už sirup na snížení TT? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
2.9.10 11:36

Odecita se pul stupne, kdyz meris v zadecku, takze ma 38,2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
2.9.10 11:37

Jo, a ja bych se sirupem pockala, jestli to poleze nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.9.10 11:41

Taky bych počkala. Kdyby to bylo večer, dala bych před spaním sirup hned, ale přes den bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.9.10 12:02

Díky, ona už byla ráno teplejší, ale když se vzbudila ukňouraná a teploučká, tak už jsem jí měřila :nevim:.no jsem blbá, měla jsem jí změřit už ráno .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.9.10 13:36
ankasz píše:
Díky, ona už byla ráno teplejší, ale když se vzbudila ukňouraná a teploučká, tak už jsem jí měřila :nevim:.no jsem blbá, měla jsem jí změřit už ráno .

Tak ráno nemusela mít tolik. Nic si nevyčítej, hlídej jí. Ona ta teplota nejspíš ještě poleze nahoru, obecně je večer nejvyšší, tak si šetři sirup na noc. Uvidíš, jak rychle to poleze. Možná bude potřeba jí dát už odpo, možná to vydrží do večera, ale určitě bych počkala, jakým směrem se to rozhýbe.

Chudinka malá, ať se z toho do zítra vylíže. Taky jsme měli po očko teplotky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.9.10 16:06

Teplotu má poprvé, jinak všechna očkování byla bez reakce, při kontr.měrení v 14h měla 38,7 takže jsem jí dala Panadol Baby sirup a uvidíme, jak zabere, snad bude brzo o.k.- ted je na chvilku v klidu- je u prsu :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí