Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chtěla jsem se zeptat zkušeného řidiče, který má projetou Prahu
Dnes jsem jela poprvé tuto trasu ulice Vyskočilova (Praha 4) a napojovala jsem se tam na ulici 5. května mám za to, že tam byla značka Silnice pro motorová vozidla, takže jsem tam jela cca 80km, některá auta mě předjížděla, tak jsem snad jela, tak jak se tam má… jen mě krapek znejistil kamarád, který říkal, že se na ulici 5. května rychlost upravovala, ale podle všech informací, které jsem dohledala by v tomto úseku měla být 80 stále platná, další sjezd jsem se napojila na Jižní spojku.
Prosím, je tu někdo, kdo tudy jezdí a zná to, děkuji za radu, názor.
Hele, mne tam waze na jednom useku ukazuje 50 a za chvili 80,ale najizdim u OBI na Pankraci.
Edit ta 50 mi prijde logicka, jsme porad ve meste, ale smerem na D1 si pak nikdy nevsimnu znacky povolujici vyssi rychlost, takze ja se tam vetsinou vlecu:)
Příspěvek upraven 08.10.22 v 22:45
@K82 tak snad to bude ok, mně waze ukazoval, že mám rychlost v pohodě:-)
Manžel tudy jezdí denně do práce a říká, že 80.
Akorát snad přes noc 60 (od 20 do 6 hod?), ale tím si nejsem jistá.
@helka84 Vy jste úžasná, já jsem si byla jistá, že tam byla cedule Silnice pro motorová vozidla, takže jsem si řekla, že 80 je ok, ještě mě někteří předjížděli, ale musím říct, že kamarád mě mírně znervóznil, že jsem pak už tak jistá nebyla. Ještě jednou moc děkuji Vám i manželovi a konečně usnu
, celý večer mi to vrtalo v hlavě.
Waze je na tohle spolehlivé. Na části je 80 a blíž k centru pak 50. Ale to až za nájezdem na jižní spojku.
@nozu děkuji, já jsem sjížděla hned první sjezd na Jižní spojku, takže doufám, že na waze je spolehnutí a ještě si říkám, když mě někteří předjížděli a to jsem jela 80 přesně. Také moc děkuji.
Nejdriv je 50, jak se vsichni rozjedou, tak 80 a jakmile te zacnou predjizdet, tak 110
.