Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Děkuji potřebovala jsem uklidnit… Doma na mě řvou že jsem děsně hubená a že neni normální takhle zhubnout kilo
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji potřebovala jsem uklidnit… Doma na mě řvou že jsem děsně hubená a že neni normální takhle zhubnout kilo![]()
no pokud takhle nehubneš každý den tak v pohodě
@ka2ka vážila jsem se zatím jen včera a dnes
ale prý stejně vážím děsně málo a jsem průhledná
ale řekla bych že jen přehání ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji potřebovala jsem uklidnit… Doma na mě řvou že jsem děsně hubená a že neni normální takhle zhubnout kilo![]()
A to tě jako převažují
já poslouchala do 30, že jsou mi vidět klíční kosti a vypadám jak z koncentráku a to jsem doslova žrala vše možné. Co bych za to dala teď ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka vážila jsem se zatím jen včera a dnesale prý stejně vážím děsně málo a jsem průhledná
ale řekla bych že jen přehání
tak napiš výšku a váhu. Jíš normálně? A jinak je potřeba se vážit přibližně ve stejný čas, aby to mělo nějakou vypovídací schopnost. Ono pokud máš podváhu, tak to kilo je znát. POkud normální váhu, tak jsou tyto výkyvy OK.
Převažují… Dokonce i návštěva když nějaká přijde tak to zmíní… Ale nemyslím si že by to bylo tak strašný
jim tak jak s tréma Dětmarovice stíhám a mám chuť
(prý málo) výška 156cm a váha 49kg ![]()
@Anonymní píše:
Převažují… Dokonce i návštěva když nějaká přijde tak to zmíní… Ale nemyslím si že by to bylo tak strašnýjim tak jak s tréma Dětmarovice stíhám a mám chuť
(prý málo) výška 156cm a váha 49kg
To je v poho, já měla na mateřský 53pri 170 a co bych za to teď dala! Prostě jsi v jednom kole, to se spraví.
Myslíte si že je možné aby dospělý zhubl za noc kilo?? :/