Rýma a plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25101
28.3.13 20:41
@Eilaan píše:
Ahojky, uz jsi to asi doresila, ale moje zkusenost je, ze nemocnost je obecne z kolektivu deti. Chodila jsem s malym nejprve na vanicky (voda se vzdy napustila pro kazdeho zvlast) a byl zdravy. Pak jsme chodili od 8 mesicu do 2 let plavat. Byl presne vzdy 14 dni zdravy a 14 dni nemocny. Byla jsem tehotna a mezi detmi 1 spontanni potrat a zamlkle tehotenstvi, od maleho jsem to porad chytala, tak jsem se rozhodla vykaslat se na plavani. Misto toho jsme ale zacali chodit na cviceni. Vysledek 14 dni zdravi, 14 dni nemocni. Tak jsem s nim prestala chodit po ctvrt roce i tam a prestali jsme chodit kamkoli mezi deti, setkavali jsme se jen s kamaradkami a kejich detmi, co mi svatosvate prisahaly, ze maji deti zdrave. A svete div se - byl presne 6 MESICU UPLNE ZDRAVY az do 3. dne, kdy zacal chodit do skolky. :mrgreen:Ale musim rict, ze na plavani nedam dopustit, maly byl od zari ve skolce v podstate vazneji nemocny (myslim teploty) jen tehdy v zari a pak az o Silvestru (ale to chytl od manzela, ne ve skolce). Takze si myslim, ze si na tom plavani utuzil obranyschopnost a jsem tomu moc rada, protoze platime soukromou skolku a ja se bala, ze tam vic bude nez nebude. Take jsem nekde cetla, ze pro to zlepseni obranyschopnosti je take dobre mit po te nemocnosti pauzu jako jsme meli my, ze se to tele sebere a zuctuje ty svoje zkusenosti. ;-)

Ahoj, děkuji za příspěvek. Naše doktorka naznala, že „je plná hlenu“ a ne a ne se toho úplně zbavit. A to plavání jí to asi jednou za čas „vyprovokuje“ a je z toho rýma. Dala nám nějaké kapky a doporučila hodně kapat Vincentku - prostě ředit a ředit, aťo jde ven. Je pravda, žei když je teď v pohodě, tak po nakapání jí z nosa vždycky něco vylítne… tak uvidíme. Plavání jsme se domluvily na měsíc přerušit a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.3.13 19:10

No tak já teprve chodit plavat budu, nikdy by mě nenapadlo jít s dítětem s rýmou na bazén. Když to tady čtu, tak se trochu bojim, co nás tam čeká, mám z usoplenců trochu fobii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
30.3.13 23:07

@Nika079 Tak ona není rýma jako rýma. Naše malá je prostě zahleněná a občas se jí to spustí. Není nemocná, není nakažlivá, jen ji musím kapat Vincentku, aby se jí to v dutinách rozpouštělo. Doktorka dělala i výtěr z krku a vše je v pořádku.
Jiank já nechodím ven a mezi děti jen při teplotách a v případě, že by měla opravdu škaredý nakažlivý kašel - chovají se tak všechny maminky v okolí…
Paradoxně v tý šílený epidemii chřipek, co vládla a měli ji všichni okolo, měla naše malá jen 2 dny lehce zvýšenou teplotu a víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí