Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy, moje pulrocni dcerka ma uz tri dny silenou rymu. Jinak ji nic neni, teplotu nema, nekasle, proste ucpany nos…Odsavam, proplachuju morskou vodou, ale zatim bez uspechu
Co me ale prekvapuje, ze je strasne unavena. Spi mnohem vic nez normalne a kdyz ji dam na koberecek, tak jen lezi na zadech a hraje si s hrazdickou. Normalne se hned pretaci a natahuje po hrackach, ktere jsou dal od ni. Myslim, ze to bude urcite od te rymy, ale nerada bych neco zanedbala. Co myslite vy?
No jasně, u našeho 13měsíčního trvá rýma 10 dní a taky mu není úplně dobře, nech ji odpočinout, je to nápor na to tělíčko
Jasně, pokud by spala 20 hodin denně, tak by mi to taky už přišlo divný, ale že nejuchá jako zdravé dítě? Já bych při nachlazení taky nejradši zalezla, nelítám jak pometlo ![]()
Tak i tak jí to může unavovat.. Mojí je rok, měla dva dny čirou rýmu, pak jí hnusně zezelenala a kašlala, tak jsem s ní šla raději k doktorce.. Kašle proto, že jí to leze do krku a na tu zelenou rýmu dostala antibiotikový kapičky.. Ta zelená bývá bakteriální, tak proto.. Unavená je taky - spí i 4× denně (normálně už jen jednou) a dneska spala až do půl devátý
Já mám doktorku 2 minutky od baráku, takže tam vždycky raději zajdu.. Pády mě nechávají v klidu, ale u nemocí jsem tam hned první den teplůtek
![]()
Ahoj ![]()
rýma je prevít, sama jsem teď pěkně dodělaná. Holky trápila víc jak týden. Používáme tento balzám: http://www.nobilis.cz/…o-balzam-239
Stačí, když jím natřeš čelíčko a hrudník, rýma povolí a malé se bude lépe dýchat.
Holky, diky za komentare. Vyzkousim balzam a pockam do ctvrtka, jestli to bude lepsi, jinak zabehnu k doktorovi ![]()