Rýma a únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
435
16.10.12 09:24

Ryma a unava

Ahoj maminy, moje pulrocni dcerka ma uz tri dny silenou rymu. Jinak ji nic neni, teplotu nema, nekasle, proste ucpany nos…Odsavam, proplachuju morskou vodou, ale zatim bez uspechu :( Co me ale prekvapuje, ze je strasne unavena. Spi mnohem vic nez normalne a kdyz ji dam na koberecek, tak jen lezi na zadech a hraje si s hrazdickou. Normalne se hned pretaci a natahuje po hrackach, ktere jsou dal od ni. Myslim, ze to bude urcite od te rymy, ale nerada bych neco zanedbala. Co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
16.10.12 09:34

No jasně, u našeho 13měsíčního trvá rýma 10 dní a taky mu není úplně dobře, nech ji odpočinout, je to nápor na to tělíčko :think: Jasně, pokud by spala 20 hodin denně, tak by mi to taky už přišlo divný, ale že nejuchá jako zdravé dítě? Já bych při nachlazení taky nejradši zalezla, nelítám jak pometlo :think:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
16.10.12 09:36

Tak i tak jí to může unavovat.. Mojí je rok, měla dva dny čirou rýmu, pak jí hnusně zezelenala a kašlala, tak jsem s ní šla raději k doktorce.. Kašle proto, že jí to leze do krku a na tu zelenou rýmu dostala antibiotikový kapičky.. Ta zelená bývá bakteriální, tak proto.. Unavená je taky - spí i 4× denně (normálně už jen jednou) a dneska spala až do půl devátý 8o :mrgreen: Já mám doktorku 2 minutky od baráku, takže tam vždycky raději zajdu.. Pády mě nechávají v klidu, ale u nemocí jsem tam hned první den teplůtek :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.10.12 10:06

Ahoj :mavam:
rýma je prevít, sama jsem teď pěkně dodělaná. Holky trápila víc jak týden. Používáme tento balzám: http://www.nobilis.cz/…o-balzam-239
Stačí, když jím natřeš čelíčko a hrudník, rýma povolí a malé se bude lépe dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.10.12 10:34

Holky, diky za komentare. Vyzkousim balzam a pockam do ctvrtka, jestli to bude lepsi, jinak zabehnu k doktorovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí