Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Cenarius píše: Že se na tohle vůbec někdo potřebuje ptát.
jooo mám takovou potřebu se ptát..chteěli jsme na kolo, dcera je na hromadě už snad od podzimu… každou rýmu, nachlazení jsem seděli doma, nechodila do školky…ale zase venku je teplo, tak nevím jestli by ji to ublížilo? Jen rýma, i když už asi zelená…jinak je uplně v pohodě… nic ji není, je smutná že na kolo nejdeme… ![]()
Ne. Ven bych ji klidně vzala, někam do stínu na nějakou klidnější aktivitu. A zrovna dnes odpoledne bych kolo vynechala i jako zdravá. Byla jsem se projet ráno a ještě pořád doplňuji tekutiny…
V tomhle horku na kolo 25km bych nevzala ani zdravé dítě, natož nastydlé. Vzala bych ji tak max na nejbližší hřiště do stínu.
@Anonymní píše:
Dcera 7let už přes týden smrká, pokašlává. Asi možná z té rýmy… dneska rýma horší…ucpaný nos…pořád smrká, lehce nazelenalé.
Jeli byste na kolo celkem 25km, po rovině. Cíl dětské hřiště… zase bude lítat tam. Není ji jinak vůbec nic, veselá a v pohodě.
anonym jinak smazat.
Volila bych hřiště v okolí. Ne jet 25 kilometrů a tam ji nechat řádit. Večer bude mít horečku ![]()
@Anonymní píše:
jooo mám takovou potřebu se ptát..chteěli jsme na kolo, dcera je na hromadě už snad od podzimu… každou rýmu, nachlazení jsem seděli doma, nechodila do školky…ale zase venku je teplo, tak nevím jestli by ji to ublížilo? Jen rýma, i když už asi zelená…jinak je uplně v pohodě… nic ji není, je smutná že na kolo nejdeme…
Není tam teplo, je tam vedro. Na kolo bych jela příští týden.
Ne určitě bych nemocné dítě nevzala na kolo. Ven do stínu na deku a klidnou zábavu jo, bez teplot.
Klidně bych ho na kolo vzal a k tomu ještě vyfasovat recept na ATB tak na 2 týdny. ![]()
@Doctus píše:
Klidně bych ho na kolo vzal a k tomu ještě vyfasovat recept na ATB tak na 2 týdny.
Joo byla to hloupost. šli jsme se jen projít trošku. A jinak na zahradě ve stínu.
@Anonymní píše:
Joo byla to hloupost. šli jsme se jen projít trošku. A jinak na zahradě ve stínu.
Tak tak. Léto za dveřmi, výletů na kole ještě bude.
Teď se doléčí nachlazení, kdyby se to komplikovalo (angína, zánět průdušek, zápal plic atd.), nestálo by to za ten risk.
Dcera 7let už přes týden smrká, pokašlává. Asi možná z té rýmy… dneska rýma horší…ucpaný nos…pořád smrká, lehce nazelenalé.
Jeli byste na kolo celkem 25km, po rovině. Cíl dětské hřiště… zase bude lítat tam. Není ji jinak vůbec nic, veselá a v pohodě.
anonym jinak smazat.