Rýma u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
17.2.12 11:26

tak já stříknu physiomer baby, počkám minutku, ono to ty nudle naředí a vytáhnu vysavačem, a má tak na tři hodiny klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
17.2.12 11:31

Naše malá měla rýmu ve dvou měsících a mudr mi doporočil nasivin sensitive pro novorozence a kojence do 1roku,zabraly nám,mohu doporučit.Jsou to kapičky,ne sprej,ale vypadají jako normální nasivin,jen je otočíš dnem vzhůru,zmáčkneš a kápne jedna kapička,je to šikovné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
17.2.12 12:06
adell píše:
nám ještě doporučili trochu zvednout postýlku tam co má hlavičku, aby jí mělo miminko trochu výš. jinak jsme taky dávali mořskou vodu a nasivin( ale ten se asi nesmí u tak malého mimi) a odsávali jsme několikrát za noc. máš odsávačku na vysavač? tou se odsaje opravdu všechno a mimi má pak na delší dobu klid.

Se zvednutím postýlky a odsavačkou na vysavač plně souhlasím :palec:
A pro takhle malé miminko se dá, v případě, že už nosíkem nemůže dýchat, dávat Otrivin - dělá se pro takhle malá miminka. Já ho mám pro všechny případy doma, ale ještě jsem nemusela použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.2.12 13:32

Ahoj,
my jsme měli rýmu už 2×. Syn má sice už 8.měsíců. Rýma nám trvala cca 14dní. používala jsem nasivin pro novorozence a děti do 1.roku. Jsou dobré a k tomu jsem zvlhčovala nos mořskou vodou. Nám zase Dr. radila odsávat co nejméně, že čím víc odsáváš, tím víc se tvoří hlen.Že stačí max 3× za den. tak nevím. Ale taky hodně prcek v noci chrčel. Protože měl ucpanej nos a budil se každou hodinu - to byl mazec. To nám trvalo tak 2dny.
Zvýšení postýlky je supr, pod horní nohy jsem dala stohy starých časáků a už jsem to tak nechala a malej tak spí,ikdyž nemá rýmu. Tak hodně zdaru, ona rýma sama ustoupí. Jak se říká u dospělých - léčené i neléčená rýma trvý týden u dospělých.
Opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+