Rýma v létě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
21.6.19 22:54
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím potřebuji radu. Je normální mít v létě (v těch horkách teď) rýmu, nachlazení? Já to snad v životě nezažila! Kamarádka u nás byla před pár dny na návštěvě s malým synem čtyřletým a on prskal, oči nateklé, rýma tekla… Kamarádka tvrdila, že to vlastne nic není. Sama bych neřešila, ale mám doma malé mimino 5 měsíců. :nevim: A dnes volala a mezi řečí, že taky akorát dosmrkava rýmu, že asi alergie. Máme k nim jet zitra a v neděli na pouť. Myslíte, že můžeme? Je to nakažlivé? Já znám odjakživa jen nemoci od podzima do jara, v létě jsem nikoho nemocného rýmou, vyjma alergií, za svou existencí neviděla. Nerada bych naše mimi zbytečně ohrozila. Děkuji všem, omluva za anonym, kamarádka je tu také. :mavam:

Zrovna má syn rýmu, asi ze školky. Taky jsem se divila. Krásné počasí a teploty a teče mu z nosu. On už se uzdravuje a mě dnes začalo bolet v krku. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
21.6.19 23:00

Já nebyla nemocná snad dva roky a teď jsem lehla asi dva týdny zpátky… Nakazil mě starší syn… A teď se oba vystřídali s teplotou :zed: A to se přes celý rok drželi…
Od sestrenky holčička je teď už taky nemocná po druhý, co je teplo… Ve škole u mladšího děti s angínou.. V práci byli se mnou souběžně nemocný další tři lidi.. No mohla bych vyprávět do aleluja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
21.6.19 23:08

Já bych jela. Když budeš držet mimino stranou od nemocného a budete venku, tak je podle mne pravdepodobnost nakažení minimální. No a i kdyby to náhodou chytilo, tak na to neumře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14596
21.6.19 23:22

Letos poprvé nás to taky potkalo, obě děti měly zánět spojivek - teda nevím, jestli to byl opravdu zánět, protože naštěstí na to stačil Septonex a nemuselo dojít na antibiotika, jako u mé neteře, prostě zarudlé hnisavé oči. K tomu kašel a rýma, já měla podrážděný krk a nosohltan, smrkám taky, ale u mě je to i alergií. Četla jsem nedávno článek, že je to letos ve větší míře, různé angíny a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.6.19 23:38

Pokud ma alergii, chytit to mimco nemuze. Taky mam alergii a jako kojici nic dle lekarnice nemuzu…smrkam a kejcham a mala ode me teda nic nechytla :nevim: polud budete venku a deti nebudou u sebe, asi bych jela…pokud by byly nekde u sebe v uzavrenym prostoru, tak ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.19 23:57

Obě děti ( 4,5 a 2,5) mi teď soplí, mladší do zelena. Alergie to není, čili v klidu rýmečka i v létě. Asi bych s niminkem nejela. Jako venku je mensi riziko nakazy, ale přece…u těch prťousů je to dost nepříjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 00:04

Byla jsem loni i letos se synem v aquaparku, kde je celkem dost studena voda a i celkove je tam chladnejc, syn si odtamtud jak loni, tak letos odnesl paradni rymu z nachlazeni, loni v cervenci a letos v cervnu

• Citovat
  • Upravit
4256
22.6.19 07:20

Obě dvě děti mají teď rýmu… A já mám náběh na angínu…takže možné je vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
22.6.19 07:36

Normalka, viry radi i v lete. Mala to dotahla ze skolky a meli jsme ted rymu vsichni. Ji jeste dozniva. Rymu ale neresime, jsme u more, koupe se. S kamaradkami s rymou se vidame bezne (jsme v zahranici, rymy se tu neresi ani ve skolce, ani neresime s kamaradkami, to bysme se nevidely vubec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
22.6.19 07:42

Ted jsem dobrala antibiotika a mela silenou anginu, ani polknout vodu jsem nemohla a sileny teploty. Ale nikdo jiny do doma nema.

• Citovat
  • Upravit
21311
22.6.19 07:42

Tak zrovna mladší ma už třetí den rýmu jak trám a kašel. Normálně bych jela, je to jen rýma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí