Rýma, svědění v uších

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3380
24.11.14 20:43

Rýma,svědění v uších

Dcera 8 let trpí na rýmy a záněty nosohltanu. Teď zrovna jeden má (bez teplot, ty nemívá téměř nikdy) dnes si začala ztěžovat na svědění v uších, bolest ne. Toto je pro nás novinka tak se chci zeptat, zda má s tímto někdo zkušenost. Jestli je to jen nepříjemný doprovod rýmy nebo může jít o zánět zvukovodu či středního ucha a máme zítra jít k dr. Žádné záněty uší nikdy neměla a mandle má pryč od šesti let. Jo a ve škole řádí ruce, nohy, ústa ale to asi souviset nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
24.11.14 20:44

@Ainy taky me svedi usi, mam desnou rymu momontelane, uplne normalni projev.

• Citovat
  • Upravit
5593
24.11.14 20:45

Vypadá to na alergii. Me, i mou sestru při alergii trápí mimo jiné svědění uší není dcera na něco alergická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
24.11.14 20:47

@Ainy zrovna to prožívám, je to hrozný. Pomáhám si uchošťourem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.11.14 20:50

@AndreaS92 Dle alergoložky není, dle ORL je, soudí tak dle stavu sliznic. Momentálně bere Zyrtec a Nasonex a zatím žádné zlepšení. Mě napadlo zda to nemůže být chladová alergie od mala se jí dělá ze zimy ekzém, každý rok jinde ale zatím nesvědil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.11.14 20:51

Taky me akorát trápí rýma a odpoledne jsem se trápila se svedenim :D myslím, ze je to normální projev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.11.14 20:52

@Blackova.K No já jí před spaním na ten uchošťour kapka teatree a potřela zvenku tak doufám, že jsem něco nepoto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.11.14 20:55

@PepiKo @KackaDoup Já to právě neznám, osobně na rýmu netrpím a u ní se to zatím neobjevilo i když ji má pořád. Tak se raději ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
24.11.14 20:58
@Ainy píše:
@Blackova.K No já jí před spaním na ten uchošťour kapka teatree a potřela zvenku tak doufám, že jsem něco nepoto :think:

myslím že teatree neublíží, ale asi to bude k té rýmě. zrovna teď mám pocit že by mi moc pomohl hřebík :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.11.14 21:01

@Blackova.K Hřebík bysme doma měli :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.11.14 21:02

@Ainy já vždy když mě chytne alergie začnou me uši svedit. Nejčastěji k tomu mám i rýmu je to hodně nepříjemné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
24.11.14 21:03
@Ainy píše:
@Blackova.K Hřebík bysme doma měli :think: :mrgreen:

no nevím, přeci jen jí je jen osm :think: aby jsi neměla nějaký popotahování :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.11.14 21:07

@AndreaS92 No tahle rýma je stopro infekční, jen mě právě napadl ten chladový ekzém. Zrovna se ochladilo a já vyhlížím kde nám „oleze“ letos…Já ho mám teda mimochodem taky, ale na končetinách. No jestli je to ono tak abych jí pořídila klapky na uši na zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.11.14 21:10

@Ainy me usi pravidelne svedi kdyz na me neco leze.. podle toho poznam ze bude rymicka, zatrest, nepomaha nic a ditky do ucha musim mit vygajdane jak slon uz :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
24.11.14 21:15

Tak dík holky za uklidnění, já se chtěla ujistit abych nezanedbala nějaký zánět ucha nebo tak :nevim: Jak píšu, tohle je pro nás novinka, ač jí je něco prakticky neustále :roll: Tak snad to bude OK a doufám teda, že nestihla k tomu chytit i tu ruce, nohy, ústa. Tu jsme taky ještě neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí