Zase pupínky u 3letého

2323
23.11.14 19:33

Pupinky a zase ty pupínky

Prosím už o pomoc:
Na konci října se synovi 3 roky udělali pupínky po celém těle. Krupička byla úplně po celém těle kromě obličeje. Zašli jsme k Dr. a ta diagnostikovala nemoc ústa-ruka-noha. V pusince nějaké afty měl, osypané měl jak ruce tak i nohy a z těla to celkem vymizelo. Další týden byl puštěn do školky, ačkoli pupínky se mi nezdáli úplně pryč a stále nějaký přibýval. Po týdnu syn dostal teploty kolem 39,5, znovu se mi osypal - šla jsem s ním tedy na pohotovost, kde nás Dr. vyhodil s tím, že je to nějaká viróza. Znovu se mu udělali afty v ústech, okolo pusinky boláky a osypali se mu strašně nohy a ruce (i plosky) tak jsme spolu týden doma a léčíme ZNOVU ústa-ruka-noha. Bohužel máme asi nějakou smůlu protože teď po koupání koukám, že má prcek nové červené pupínky na krku, bříšku a něco na bokách - co to zase může být? Navíc se mu loupou bříška na prstech - všimla jsem si ještě před koupáním, nemá to odmočené…
Nemá některá zkušenost? Už jsem fakt zoufalá, musím chodit do práce a nemůžu být čtvrt roku doma s pupínkama :D
Volala jsem i na kožní (nemocnice) a tam nás vezmou nejdřív v lednu a ostatní nenabírají.
Díky za rady a tipy, co by na to mohlo pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
23.11.14 19:37

Není možná nějaká potravinová alergie? Malá měla v mnohem menší míře, vyřadila sem jí bílou mouku a je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
23.11.14 19:42

A jake vam delali krevni testy? Muze to byt i problem jater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
23.11.14 19:45

Kdyz se klukovi loupaly briska prstu, tak to byl projev atop. ekzemu. Jenom tohle, nic pred tim ani potom. Dr. nechala namichat mast a za tyden s nosenim rukavic venku, byl pokoj. Ostatni, co popisujes, neumim posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
23.11.14 19:48

Ano, syn má AE akorát poslední dobou to měl dobré. Při nemoci usta-ruka-noha jsme mazali fenistil gelem a dětským pudrem se zinkem.
Zítra zavolám znovu Dr. ale mám pocit, že už to s nima nervově nevydržím, házejí diagnózu „od oka“ pomalu pohledem z okna a už mě opravdu vytáčí jejich laxnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí