Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Edit: i ta čárka je taková hodně úzká ne jak kontrolní. Zakl.
Zkusila bych ještě zítra pro kontrolu ale podle mě spíš negativní
Právě, ta čárka je moc úzká, musí být stejně široká jako ta kontrolní
Zkus za dva dny další test
@mirkaazzuri děkuju. Já už si dělám test týden. Mám 17dpo. Takže to už asi nic ze?
Testovat má smysl nejdřív v den meškané menstruace. Jak to máš?
@mirkaazzuri no menstruaci ještě od porodu nemám. Jsem 7m po porodu, takže ani nevím zda mám ovulaci. Ale teď by to teoreticky bylo 17dpo. Testuju už čtyři dny a pořád negativní.
Aha, tak to bych tak netlačila na pilu a zkusila to až za týden.
A proč vlastně testuješ? Máš nějaké tušení, že bys mohla být těhotná?
@mirkaazzuri jo já četla že by to už právě bylo vidět 17dpo. Po sexu je to 22dni ale dala jsem rezervu +5dni že spermie přežije 🤷 tak já nevím. Slyšela jsem že ti už by pozitivní bylo.
No měla jsem takové slabé menstruační bolesti, trochu bolely prsa. Tak raději. Ale spíš to vypadá že to je k nějaké začáteční ovulaci měla jsem před týdnem takový slabší růžový výtok jen jednou a to jsem před těhotenstvím měla vždy před ms.
Ahojky, je to ryska na testu?
Už když jsem čekala na výsledek tak jak projíždí ta moc tím testem tak přes tu první čárku projela a projela bíle, žádná známka že by se to zabarvilo. Bylo to takové jako vytlačené do toho teaku až jakoby průsvitné.
Abych to viděla po uplynutí čekací doby musela sem posvítit světlem z telefonu.
Udělala sem další dva testy a negativní.
Teď ale koukám po půl hodině a ta čárka jakoby zešedla. A už jde vidět i bez svícení. Je taková trošku tmavší než bílý test. Žádná růžová. Co to je prosím? Dekuji