Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak víš, že máš ovulaci? Když nemenstruuješ asi taky neovuluješ.
@LiduNe píše: Více
Tak ovulace snad musí menstruaci předcházet, ne?
Pokud ještě MS od porodu neměla, tak přijde doba, kdy nastane ovulace a ona nemůže tušit, kdy.
@LiduNe ona to právě neví, ale může se stát že zrovna v tom říjnu se to spustilo a ona se teď. Nejspíš obava zda nemohla otěhotnět a zda už by to bylo na testu když je to tolik a tolik dní od sexu…kdyby v té době náhodou ta ovulace byla…
Zakladatelko
Jak bylo psáno výše tak 3 týdny od sexu už by na testu něco bylo. Jestli chceš mít jistotu tak si dojdi na krev ale pokud bude test dnes/zítra negativní na 99% těhotná nejsi
@unuděná píše: Více
To já vím. Ale pokud to rok nemá, jaká je pravděpodobnost, že se jí to just teď obnoví. To by byl sakra pech.
Poměrně velká. Právě kolem toho roku věku, kdy se dítě začíná kojit méně a méně, nikdy nevíš dne. A trefit se do plodných dnů, kterých je cca 5, není až takový problém.
Otěhotněla jsem přesně rok po porodu z přerušovanýho styku. ![]()
Hmm bohužel no ![]()
Ale já jsem teda cyklus už měla pravidelný v té době. Tak naději asi má. Ale jestli dítě nechtějí tak doporučuji se chránit.
Předtím nám to taky vycházelo asi 5 let bez problémů. Takže po třetím porodu bez ochrany už ani na kousek ![]()
@unuděná mě se nenapsala čísla, omlouvám se 1/2 roku. 6 měsíců po porodu. Zakl.
@JancaS84 jojo dítě teď nechceme. Špatně se mi napsal příspěvek. Mám 1/2roku po porodu. Kojim pořád. Ona asi šance je malá ale zajímalo mě jak to je. Zakl. Právě takhle jsme taky přerušovaly pět let. Pak přišla dcera. Pak další čtyři roky a přišel syn. ![]()
@Vladusxx bylo by něco videt i kdyby ty spermie si na vajíčko počkaly a ovulace by proběhla až toho 30teho? Tedy by to bylo 16dpo. Ale po sexu to je 21 dní to ano. Další sex od toho nebyl. Toho 25.10. byl poslední.
A nemůže se něco objevit na testu třeba až za 25dpo? Kvůli tomu že nemám cyklus?. Zakl.
@Anonymní píše: Více
16 dní po celé vulaci už by byla určitě čárka. Cca 7 den po ovulaci dochází k zahnizdovani a začíná se produkovat HCG. Cca 10 dni po už bývá na testech z noci slabý duch…14 dní po ovulaci (cca v době očekávané menstruace) už je pak jasná čárka)
@Vladusxx moc děkuju, takže chápu dobře že pokud mám tři negativní testy. Od teoreticky : 14,15,16 DPO… Tak těhotná nejsem? A už se nemůže nic ukázat?
Ahoj holky, prosím anonym
Nevím kdy mám ovulaci, protože ještě nemám menstruaci, rok od porodu. Kojim (vím že to není antikoncepce).
S manželem jsme měly nechráněný styk 25.10. neudělal se do mě, prostě přerušovaná soulož.
Kdyby jsme se trefily do ovulace třeba která by byla 26.10.tak by na testu již něco bylo vidět?
Popřípadě kdybych dala spermiím přežití + 5 dní k datu sexu. To je tedy 30.10 a ovulace by byla třeba taky 30.10. Šlo by na testu něco vidět?
To by bylo 16dpo.
Děkuju