S 16měsíční do kempu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
4.6.16 00:06

s 16 mesiční do kempu

Ahoj chci se zeptat, chceme jet na Vranov do kempu do chatek s 16mesicnim ditetem.
Vůbec nevim kam ji ulozit ke spanku. Prenosnou postylku nemame. Jak to mám udelat? Bojim se ji dat do postele at nespadne na zem. Nejsme na to zvykli, spi vzdy jen v postylce.
Jak to udelat? Diy za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ibi
4168
4.6.16 00:16

Ahoj, pokud jedete do chatek, tak já osobně bych volila opravdu tu cestovní postýlku- nemáš možnost si ji od nějaké kamarádky vypůjčit? Nebo nevyužili byste do budoucna vlastní, třeba bazarovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.6.16 05:38

Zkusila bych půjčit cestovní postýlku, v takovém případě je to asi nejjednodušší.

Pokud moc necestuje, daly by se z něčeho udělat zábrany na normální postel - větší polštáře, srolovaná peřina… Ve spánku to nepřelezla a v bdělém stavu z postele slézt uměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.16 06:30

Ja by jsem si taky pujcila nekde postylku. Jinak dalsi moznost je, ze spis s ni, tim padem ucitis, kdyz pres tebe preleze. Nebo by jsem dala polstare kolem ni a na zem taky, kdyby nahodou spadla. Taky je moznost si vzit z domu matraci a polozit ji na zem, tim padem, je v bezpeci.

• Citovat
  • Upravit
30906
4.6.16 06:59

@Ga Briela Kup v bazarku cestovni postylku a po dovolene ji za podobnou cenu prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.6.16 07:47

Určitě cestovní postýlky ;) Zkus se poptat po kamarádkách, jestli by ti nějaká jí nepůjčila…snad se někdo najde a nebo já bych teda možná i zauvažovala o koupi, třeba v bazaru, pokud takhle máte v plánu jezdit více, určotě jí využijete. Já jí třeba v létě mám i na zahradě a malá si v ní hraje, kamkoliv jedem, vozíme ji sebou a nemusím řešit, že nějde spadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
4.6.16 07:57

Postylka je samozrejme fajn, ale pokud by to pro vas nebylo mozne (napr. pokud je v chatce malo mista),muzete malou uspat v kocarku a spici si ji pak dat mezi sebe do postele.My to tak praktikujeme na chate. Malyho uhoupame v kocarku, takze ho mam pod dohledem, kdyz treba vecer grilujeme a az jdeme spat, tak si ho bereme s sebou do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
4.6.16 08:07

Určitě bych pořídila, nebo půjčila cestovní postýlku. Použitou pořídíš i za 500,– a matraci si můžeš vzít z klasické postýlky..Z vlastní zkušenosti vím, že pokud je dítě zvyklé na postýlku, tak může být problém s usínáním v klasické posteli a mohlo by vám to pokazit dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.6.16 08:09

@Ga Briela Měli jsme taky cestovní postýlku, je do kempu super. Dítko ti nikam neuteče :D na bazarech určitě seženeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
4.6.16 09:36

K sobě do postele nebo matrci na zem nebo koupit postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí