Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ajinka13 Jsou tam i doporučení týkající se Um a nejen to, není mléko jako mléko. Kazdopadne držím pěsti, ať je co nejdříve vše na dobre cestě!
@Tarinka děkuji za informace, pokud se tam opravdu dostaneme, tak budu určitě ráda, když nebudu muset čekat na to až mi řeknou, že malej už nemá nárok na další dávku…to je fakt šílený…
@Ajinka13 píše:
@Tarinka děkuji za informace, pokud se tam opravdu dostaneme, tak budu určitě ráda, když nebudu muset čekat na to až mi řeknou, že malej už nemá nárok na další dávku…to je fakt šílený…
Je to takovy polovojensky zarizeni
postel pro maminky je rozkládací křeslo, wc pro matky je v nejake pradelne zastrceny a sprchy pro matky nemaj, smi sd chodit do detsky koupelny, kdyz uz deti spi, jinak doktori a sestricky jsou ale moc hodny a ochotny.
@Ajinka13 vyzkoušej ty ovesné koupele, jsou to vlastně pomleté ovesné vločky, jak už tu někdo radil, mým dětem to dělalo na tu kůži dobře, když byli mimina, ono ve finále každému dělá dobře něco jiného, je potřeba to vypozorovat…já dokonce v zoufalství vyráběla domácí mast z trávy a pak řešila, aby se mladý neintoxikoval, no asi úplně zbytečně, vůbec nám nepomohla, ale je velká šance, že z toho vyrostete, bude líp, uvidíš ![]()
@Ajinka13 píše:
@bee.rush vodu zatím preventivně převařuji…Právě mi přijde, že dělám vše, co se doporučuje, ale žádné odezvy… Už jsem z toho zoufalá.
to se fakt snazis
. Co praci prasek? Nemuze ho drazdit? I kdyz to vyperes jednou v prasku a podruhy bez, tak mu to muze vadit
. A pak to UM, jak uz radili holky. Je to beh na dlouhou trat. Zoufala jsme v urcite fazi byla asi kazda, kdyz dite trpi a nevime, jak pomoci.
@Abigai konopna mast u syna zabira. Je to jak pises, musi se nalezt klic k zamku. Co nekomu pomuze, u dalsiho nefunguje. Mne furt konopna mast (my v ni mame jeste repicek a mesicek) v urcity fazi prijde lepsi nez kortikoidy.
@bee.rush teď jsem začala prát pouze v horské soli. Jinak jsem prala v Lovele bez aviváže. 6.4. jdeme na alergo, tak se tam budeme domlouvat na mlíčku. Jsem zvědavá…
Tak jsem vysadila všechny masti, co nám v Brně napsali. Nepomáhali nám. Teď jedem pouze obyč domácí sádlo. Obyč pudr na zčervenalá místa. Koupeme a pereme v horské soli s trochou jedlé sody. Tak uvidíme. Do nemocnice nechci. Už kvůli těm kortikoidům a ATB, co do nás pořád cpou.