S čím si hrát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
18.6.10 13:07

s čím si hrát

Ahoj maminky,vůbec nevím jaké hračky mám kupovat pro mého ročního chlapečka.Hračky které mu kupuju ho moc nebaví.Většinou to jsou zvukové hračky,má i kostky,ale s těma si ještě neumí hrát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
18.6.10 13:26

Hračky doteď nic moc, jen nějaká autíčka a míče :).
Jinak pet lahve, kolíčky na prádlo, hrnce, staré noviny nebo letáky (trochu problém, protože je - stále ještě - strká do pusy), … Prostě to, co se povaluje doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.6.10 14:12

Baba-Jaga, souhlasím s katka-m, i ta nejlepší hračka omrzí, nejlepší je kuchyňské nářadí, vařečky, hrnce…atd. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
18.6.10 15:24

Taky se přidávám. Od 3m jsem toho moc nekoupila. A co jsem koupila (zvukové hračky..) omrzelo. Hraje si s hrncema, vařečkama, pixlama na sypaný čej, sáčky s těstovinami… Ob den musím vytáhnout něo jiného, protože co už viděl ho už nebaví. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12978
18.6.10 15:43

U nás také platí - zvuková světélkující hračka rovná se nudááááááá.

Baví jí míče všeho druhu, knížky ( ale né číst), kroužky na tyč, pěnové puzle na zemi ( vytahuje ty obrázky),hrabat v přebalováku, zatloukat špalíčky, zdemolovat toaleták a strkat mi ho do stažených kalhot, házet věci do vany, a lézt lézt lézt..
Hračky kupuji vyjímečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.6.10 17:55

Umělohmotné kelímky, malé trochu naplněné pet lahve, knížky, leporela, kostky, puzzle (teda ne že by to skládala :lol: ) víčka od skleniček, plechovky od mlíka, časopisy, noviny, dálkové ovládání od čehokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí