Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hračky doteď nic moc, jen nějaká autíčka a míče
.
Jinak pet lahve, kolíčky na prádlo, hrnce, staré noviny nebo letáky (trochu problém, protože je - stále ještě - strká do pusy), … Prostě to, co se povaluje doma ![]()
Baba-Jaga, souhlasím s katka-m, i ta nejlepší hračka omrzí, nejlepší je kuchyňské nářadí, vařečky, hrnce…atd. ![]()
Taky se přidávám. Od 3m jsem toho moc nekoupila. A co jsem koupila (zvukové hračky..) omrzelo. Hraje si s hrncema, vařečkama, pixlama na sypaný čej, sáčky s těstovinami… Ob den musím vytáhnout něo jiného, protože co už viděl ho už nebaví.
![]()
U nás také platí - zvuková světélkující hračka rovná se nudááááááá.
Baví jí míče všeho druhu, knížky ( ale né číst), kroužky na tyč, pěnové puzle na zemi ( vytahuje ty obrázky),hrabat v přebalováku, zatloukat špalíčky, zdemolovat toaleták a strkat mi ho do stažených kalhot, házet věci do vany, a lézt lézt lézt..
Hračky kupuji vyjímečně..
Umělohmotné kelímky, malé trochu naplněné pet lahve, knížky, leporela, kostky, puzzle (teda ne že by to skládala
) víčka od skleniček, plechovky od mlíka, časopisy, noviny, dálkové ovládání od čehokoliv..
Ahoj maminky,vůbec nevím jaké hračky mám kupovat pro mého ročního chlapečka.Hračky které mu kupuju ho moc nebaví.Většinou to jsou zvukové hračky,má i kostky,ale s těma si ještě neumí hrát.