S dětmi do Českých Budějovic

3140
29.3.11 08:50

s dětmi do Českých Budějovic

Ahoj,
chtěla bych poprosit holky z Českých Budějovic, jestli by nebyly tak hodné a nenapsaly mi, kam všude se dá v jejich městě a okolí s dětmi zajít. Zajímá mne všechno možné, restaurace s dětským koutkem, herny, kam se dá schovat při nepřízni počasí, ale třeba i pěkné cyklostezky, kde se dá projet s vozíčkem. Popřípadě kdybyste věděly o nějakém baby-friendly ubytování…

Zatím mám na seznamu Borovanský mlýn a park exotických zvířat, ale věřím, že okolí Budějovic nabízí mnoho dalších lákadel.

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
29.3.11 08:57

Ahoj jde o to jak velké máš děti :-) ale každopádně můžu doporučit ZOO v Hluboké nad Vltavou, je to kousek od ČB a je tam moooc hezky. Co se týče restaurací s herním koutkem třeba Pavlač u náměstí nebo centrum Bazilika v nákupním centru IGY, kde si můžeš příjemně posedět u kávy :-)
jedeš do ČB na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
29.3.11 08:59

Já bych park exotických zvířat vyměnila za ZOO Hluboká nad Vltavou. Uvidíte tam toho daleko víc. v parku ex. zvířat jsme byli a je to tam tak max. na hodku a to budete muset jít hodně pomalu a u každé klece se dlouho zastavit. Navíc tam měli loni docela přemrštěné vlezné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.3.11 09:02

Děti budou mít v létě 4,5 a 2,5 a 3 měsíce. Rádi bychom tam zajeli tak na týden, na dva a trochu to tam prozkoumali. Tahle část republiky je nám zatím celkem neznámá, tak to musíme napravit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
29.3.11 09:04

Ještě jsme měli loni vyhlédnuté kryté dětské hřiště Bez bot (myslím, že se to tak jmenuje) Ale bohužel ted nemůžu najít odkaz. Tak snad to ještě existuje. Třeba místní poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
29.3.11 09:06

www.bezbot.cz

Při špatném počasí bývá dost plno, ale děti to tam milují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.3.11 09:15

ahojky,dobrá je i herna Chňapík,kousek od polikliniky Jih http://www.kamsdetmi.com/detail.html?… :palec: není tam tak předražené vstupné jako v bez bot.jinak cyklostezka je výborná,vede až na Hlubokou,kde můžete kouknout na zámek.já ač jsem místní tak parkuju na parkovišti u fitcentra Pouzar a jedu od tud :wink: jinak jak psali holky,krásná je Zoo Hluboká,pokud jedete na tak dlouho tak je krásná Červená lhota,Český Krumlov,zajela bych i na Lipno,je tam náááádherně,dá se tam pronajmout chatka a je tam hodně cyklo tras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.3.11 09:17

Moc hezká procházka při dobrém počasí je parkem Stromovka, pohodlně se dá zaparkovat u Kauflandu :-) už jsem tam dlouho nebyla ale určitě je tam nějaké dětské hřiště. Potom mě ještě napadla plovárna.. sice to není aquapark ale zařádit se tam dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
29.3.11 09:21

Pokud by vám nevadilo cestování tak mně ještě napadlo toto http://www.rancvetrovy.cz/ nebo http://www.krokodylizoo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
29.3.11 09:25

My jsme holt přes ta zvířátka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.3.11 09:26

Doporučuju rozhodně ZOO v Hluboké, popř. jít se podívat i na zámek.
Pak toto - http://www.adrenalin-hluboka.cz/…live-atrakce. Mají tam i některé atrakce pro děti, případně se tam můžete vyblbnout i vy dospělí :-D

• Citovat
  • Upravit
3471
29.3.11 09:40

Tak ydoporučuji hřště Bezbot, funguje, mám ho 2 minuty od baráku :wink: . Pak můžu doporučit výlet do Stromovky, na kolech či na kolečkových bruslích, ale klidně i s kočárkem pěšky, co se komu líbí, je tam restaurace Oáza, u toho dětské hřiště, syn to tam miluje :palec: . No a pak Krumlov, tam jsou medvědi :wink: . Hluboká tu padla, nic jiného mě teď nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.3.11 09:57

Kolem Budějovic je toho dost a všechno docela blízko. Co je přímo ve městě, už tu padlo, ale výlet do Třeboně by se vám určitě líbil, rybník Rožmberk. Nebo do Nových Hradů a Terčina údolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
29.3.11 10:00

jj, Terčino údolí je krásné. Nádherná procházka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
29.3.11 11:05

A v tom Krumlově víte o nějaké herně, nebo restauraci s dětským koutkem, kde by se dalo najíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí