S dítětem v garsonce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
5.11.13 20:27
@Jitka1976 píše:
Koukni..
http://www.levneelektro.cz/…ecici-trouby

Děkuji za odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MedunkaJana
5.11.13 22:05

Taky jsme neměli troubu, jen el. dvouplotynku a mikrovlnku. Doporučuji jak píše Jitka vyřešit to remoskou :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.13 10:17

@michalka76 neboj, dá se žít fakt všude. Můj brácha bydlel v garsonce s manželkou a dítkem. A taky to zvládli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.11.13 13:09

Taky jsem 4 roky neměla troubu, ale remosku. Ale chce to místo někde, kde se o to dítě nespálí!
Teď už by mi ale trouba strašně chyběla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. Hobitka
6.11.13 13:25

@michalka76 Nasi s nami dvema detmi bydleli 3 roky v garsonce. Rikaj, ze je vubec nenapadlo myslet na vetsi, ze tam byli spokojeni. Tehda dostali vetsi byt od podniku. My jsme 3 (za par mesicu doufam 4) ve 2+kk lehce pres 40m, bez balkonu. Den travime venku nebo v obyvaku, do loznice se nechodi, a mala - ac motomys - to zvlada dobre, je hrozny kaskader, tak na ni aspon dobre vidim. Jinak ja taky leta mela jen remosku a i buchty se v ni daly upect, dokonce i na vanoce trocha cukrovi.

• Citovat
  • Upravit
263
6.11.13 15:37

Tak jsem se vrátila z prohlídky bytu. Moc se mi líbí. Napadá někoho čím pokoj přepažit? Myslela jsem tím největším expeditem..aby to nezabíralo moc místa. Líbí se mi ještě patrová postel z Ikea(pro me) jak pod ní nic není, dá se tam nasunout gauč nebo stolek…To by ušetřilo hodně místa, ale stropy jsou tam jen 2,80. Tak nevim jestli to není málo. Ten obývací pokoj má 530×213 cm a přemýšlím jak ho zastavět co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
6.11.13 20:16

@michalka76 Já to měla přepažené sádrokartonem, ale nevytahovali jsme to až nahoru, aby tam šel vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.6.14 16:32

Mě to čeká během prázdnin, stěhování do garsonky - s dvěma dětma (5 a 9). Teď bydlíme ve 3+1, ale na metry to zase až tak hrozně velký rozdíl nebude. Dost jsem se toho bála, po přečtení této diskuze jsem se dokonce i začala těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný