Pracovní deska

608
4.11.13 13:27

Pracovní deska

Dobré odpoledne,

chci Vás poprosti o radu, dnes se mi povedla úžasná věc, zničila jsem si pracovní desku na kuch. lince. Když jsem chtěla scedit malému jídlo, hrozně mě to palelo, tak jsem hrnec pustila a samozřejmě to udělalo 2 bublina a jedna z nich praskla a bude se to loupat. :( Je to rohová linka a deska je ze dvou častí, chci se zeptat jestli ta poškozená půlka půjde vyměnit nebo se musí dát nová celá deska.

Moc děkuji za jakýkoliv komentář Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.11.13 13:29

A co to máš prosím tě za povrch? Já teda kolikrát (třeba omylem) položila hornej hrnec na desku a teda nikdy nic…

Jinak i když je ze dvou částí, obávám se, že to bde trochu problém - jestli to není přišroubovaný nebo k sobě nebo přilepený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.13 13:31

@LuPaPe téda, nechápu, z čeho tu desku máš? já teď na podnájmu hnus nekvalitní, ale v pohodě na to položím hrnec hned z polotýnky a nic se nestane :think: jinak se poptej např u truhláře, jestli to půjde odendat. Ale většina je lisovaná, to od sebe nedáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.11.13 13:32
@Seizdra píše:
A co to máš prosím tě za povrch? Já teda kolikrát (třeba omylem) položila hornej hrnec na desku a teda nikdy nic…Jinak i když je ze dvou částí, obávám se, že to bde trochu problém - jestli to není přišroubovaný nebo k sobě nebo přilepený.

No tak to odřízne, ne ;) Pokud je to ze dvou částí, měnila bych jen poškozenou půlku. ANebo celý, ale kup si nějaký kvalitnější matroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25141
4.11.13 13:37

Tak to asi záleží na tom, jak je deska stará, jestli ještě mají ten odstín a tak…
Ale taky valím oči, co to máš. My máme linku 15 let starou a taky jsem už asi 2× něco omylem položila a nic to neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.13 13:39
@Gina108 píše:
No tak to odřízne, ne ;) Pokud je to ze dvou částí, měnila bych jen poškozenou půlku. ANebo celý, ale kup si nějaký kvalitnější matroš.

Já mám desku do L a mezi sebou jsou šrouby, takže v každé desce je třeba 2,5cm kovu, takže ne, mně osobně to nejde oddělat tak, aby se místo toho pak dala jen druhá - nová- část, protože by to nebylo k čemu přichytit, jelikož stará by zůstala na svým místě. Ale jak to má řešený ona nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.11.13 13:54

Záleží, jak je to udělaný, podle mě by to nějak vyměnit mohlo… Mně se takhle podařilo uštípnout „roh“ u pracovní desky. Prostě mi z horní skříňky tak blbě spadla miska, že se stalo, no… Naštěstí to je jen kousek, nalepila jsem to odštíplý Herkulesem a nikdo nic neví… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.11.13 13:56

Je dělaná v oresi, bydlíme tady rok… :( hrozně mě to se. e. Byla to vteřina a hned se to odfouklo. :( mě se zdá, že jsou k sobě ty dvě časti nejspíš přilepené. Nemáte potuchy kolik stojí pracovní deska? Nechala bych si to udělat u někoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.11.13 13:57

@kate02 no to odštípnout asi nepůjde… je je to bublina a ještě ke všemu praskla, tak se to bude loupat. Jsem na sebe hrozně naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.11.13 14:05

@LuPaPe no jo Oresi je děs, co jsem teda slyšela, a to jsem netušila že až takhle je to teda špatný.
nech si udělat novou u truhláře, nestojí to tolik, já měnila celou desku, je do L, asi 4 metry a vyšlo to na 4 tisíce, jako teda se vším všudy, deska sama byla levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
4.11.13 14:06

A nebo mě ještě napadlo jestli nechceš celou novou tak koupit třeba v Baumaxu, tam ti to uříznou a není to tak drahý, ale ta kvalita. záleží kolik do toho chceš dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.11.13 14:09

Metr pracovní desky z lamina stojí od 600 do 900 korun. Mel by to zvladnout každý truhlar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.11.13 14:10

@luckaa85 Určitě to budeme měnit až příští rok, ale čekala jsem větší dardu. Ta cena je i s lištama a přiděláním? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.11.13 14:10
@LuPaPe píše:
Je dělaná v oresi, bydlíme tady rok… :( hrozně mě to se. e. Byla to vteřina a hned se to odfouklo. :( mě se zdá, že jsou k sobě ty dvě časti nejspíš přilepené. Nemáte potuchy kolik stojí pracovní deska? Nechala bych si to udělat u někoho jiného…

záleží, jak je dlouhá, na materiálu… MY máme linku z ikey, takže nás to vyšlo na cca 2 tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.11.13 14:11

Taky jsem slyšela, že oresi je hrůza… my si vybírat nemohli, dostali jsme to darem… Všem děkuji, že jste napsali! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný