S dvouletým vlakem z Moravy do Prahy

3076
5.6.22 15:08

Nejste otrok, ale matka. A ta potřebuje i čas pro sebe, aby měla energii se starat na 100%. Určitě jeďte a malého nechte u rodičů, když ti možnost máte. Jistě to zvládnou a nejedete na dlouho. Zkuste vypnout a užít si to ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
5.6.22 15:12

Pokud rodice nejsou nejak extremne stáří, coz asi ne, kdyz ti budou hlidat hospodářství, jed! Neni to uz miminko, na prarodiče je předpokládám zvykly, zasloužíte si oddech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
5.6.22 15:19

Tak ať manžel zůstane doma a vezmi na wellness do Prahy kamarádku. Já vím, že to nic moc neřeší, že jste si chtěli odpočinout společně. Jinak koleno si může dítě sedřít, i když ho hlídá maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.6.22 15:19

Hele, a nemůžeš jet sama nebo s kamarádkou? A manžela nechat se snem když se bojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
5.6.22 15:20

Ja bych bud jela sama, dite nechala hlidat nebo bych nejela vubec.

• Citovat
  • Upravit
4963
5.6.22 15:21

Jela bych. Dítěti se může něco fatálního stát i s vámi, dokonce i s manželem. Jestli jsou rodiče ochotni hlídat, ještě. Navíc z vlastní zkušenosti vím, že děti se s prarodiči často chovají úplně jinak, než s rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
5.6.22 15:23

Pobyt bych určitě propadnout nenechala. Já bych jela i s dítětem, ale nemám divocha, takže se to dá. Chápu, že si taky nekdy potřebuješ od syna odpočinout

Pokud jsou prarodiče ochotni hlídat, riskla bych to. A jestli je manžel zásadně proti, ještě existuje varianta, že doma zůstane hlídat on a ty pojedeš sama nebo s někým jiným. Třeba se svojí mamkou, když nebude hlídat syna. Můžete si udělat wellness dámskou jízdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.22 15:26

To zase vsichni maji najednou stejny problem? :lol: :lol:… veskere info, jak by se uzivatelky zachovaly se doctes ve vcerejsi diskusi, tam se zase sletl opak, nidko by ditko doma nenechal… https://www.emimino.cz/…dite-465429/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.6.22 15:31

Vaši rodiče zvládli vychovat děti, mají s dvouletými víc zkušeností - včetně toho jak se to pak vyvine dál.

Jasně že budete trošku nervní, prvně bez dítěte, ale právě proto byste to měli podniknout.

Můžete to natrénovat tak, že příští týden prostě na jeden večer vypadnete pryč, necháte dítko hlídat rodičům a vrátíte se až ráno - i kdybyste měli být jen na hotelu a prostě opravdu jen spát bez batolete v klidu.

Když s tím nebude problém, tak to projde i přes ten víkend.

Jo jinak teda ty lístky se dají změnit a koupit je do dětského oddílu. Ale teda - fakt bych si stála za tím, že potřebujete víkend bez batolete - už to zvládne bez vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
5.6.22 15:31

Heled jestli se mu stane neco vaznejsiho tak by ho to mohlo i zklidnit. Si pamatuju na me, jak jsme ve dvou/trech letech skoncila se sitim hlavy a od ty doby pry jsem se zklidnila :D
Jedte a proste syna vrznete rodicum a nebo at zustane manzel doma s nim sam a ty jed s kamaradkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.6.22 15:34

V nejhorším případě prostě nech syna panu otci, ať si budují vztah a do prahy vyraž s kamarádkou. Alespoň nebude očekávat sex a fakt se budeš moci vyspat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
5.6.22 15:36
@markytka3 píše:
To zase vsichni maji najednou stejny problem? :lol: :lol:… veskere info, jak by se uzivatelky zachovaly se doctes ve vcerejsi diskusi, tam se zase sletl opak, nidko by ditko doma nenechal… https://www.emimino.cz/…dite-465429/ :lol:

Teda ale tohle jsou diametrálně odlišné situace. Dítě zakladatelky je jednou tak staré a doba pobytu poloviční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.22 15:44
@nozu píše:
Teda ale tohle jsou diametrálně odlišné situace. Dítě zakladatelky je jednou tak staré a doba pobytu poloviční.

no jak se to vezme, muj nazor - dat 11ti mesicni dite, ktere asi jen zatim leze, na hlidani je vice na pohodu, nez 2lety raubir. Deti vnimaji cas uplne odlisne nez dospelaci. Ze maminku dlouho nevidi, si spise uvedomi ten 2letak nez 11ti mesicni. Za mne - pokud chlap ma takoveto pocity, stejne si to neuzije, tak bych ho nechala doma a jela si to uzit s kamoskou/mamkou a s nim, az si to uzije i on. Sex nebude tak i tak, navic misto vyrivky budou litat kolem dvouletaka :-)

Příspěvek upraven 05.06.22 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
5.6.22 15:45
@Vesničanka1 píše:
@Suelinda já s tím problém nemám :D problém má manžel, neposledy když ho měli moji rodiče tak si šíleně sedřel koleno, rodiče manžela jsou daleko a vidí je jen občas, takže na ně zvyklej není ostatně ani naše zvířata, jenže manžel pořád říká jak se něco stane, nedejbože něco fatálního, což mě samozřejmě vrtá hlavou, teď mám strach jet. o když se fakt něco stane, to bych nepřežila

Ty jo, ať si skákne k nějakému MUDr. pro Neurol a vyklidní se. :D To je fakt drámo, že si dvouletej živej kluk sedřel koleno. Toho ještě bude. Za chvíli půjde do školky, kde nebude mít výhradní dohled - pobere to otec?
S dvouleťákem wellness fakt ztrácí svůj účel. O násobení stresu, kterého máte 24/7 dona nemluvě - cesta plus regulovat ho při pobytu - zase vše kolem dítěte. Předpokládám, že on s ním pořád doma není, že ho napadají takový voloviny.
Buď ať se manžel uklidní, nebo jeďte sama a on hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
5.6.22 15:47

@Vesničanka1
No tak to te uklidnim, moje dítě je schopné se silene sedrit i pod mým dohledem.
Pravidelne hlídání prarodiči mi pomáhá dobít baterky.
Nechala bych ho tam, pokud jim není 65+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí