Nechat hlídat? 11M dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.6.22 18:18

Nechat hlídat? 11M dítě

Známí nás pozvali na dovolenou. Je to na 4-5 dní. Jenže máme 11M syna. Tchyně s tchánem se nabídli, že malého pohlídají. Syn je na ně zvyklý, hodně se navštěvujeme, hlídali ho už mockrát, ale nikdy ne přes noc (max. že s nimi spal v ložnici a my byli v obýváku) a ne tak dlouho. Přítel je pro, abychom dali malého na hlídání, ve mně se to pere. Potřebuju tak názor třetí strany - dali byste hlídat dítě nebo raději nikam nejeli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
1.6.22 18:22
@Anonymní píše:
Známí nás pozvali na dovolenou. Je to na 4-5 dní. Jenže máme 11M syna. Tchyně s tchánem se nabídli, že malého pohlídají. Syn je na ně zvyklý, hodně se navštěvujeme, hlídali ho už mockrát, ale nikdy ne přes noc (max. že s nimi spal v ložnici a my byli v obýváku) a ne tak dlouho. Přítel je pro, abychom dali malého na hlídání, ve mně se to pere. Potřebuju tak názor třetí strany - dali byste hlídat dítě nebo raději nikam nejeli?

Hele kazdej to ma jinak. Jsou matky, ktere dite nechaj hlidat uz klidne na pul roce a odletej klidne na 14 dni na dovolenou. A pak jsou matky, ktery se pri takovy predstave osypou, jen to slysi. Musis sama vedet, jak to citis a zda to zmaknes.

Sama za sebe, ne ja bych dite takhle maly nenechala, neuzila bych si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 18:25

To je ale jenom na Tobe bohuzel. Hodne lidi Ti tu asi napise ze pohoda. Ja musela vloni ze zdravotnich duvodu (operace) na 4,5 dne pryc od deti, byly celou dobu s otcem, babickou ktera je hlidava 3-4× tydne sama od mimina a s tchyni, a stejne byla dcera ve svych 21M traumatizovana.

• Citovat
  • Upravit
35531
1.6.22 18:25

Naše bych nedala, ale protoze byli kojení. Zkuste to na jednu noc a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.22 18:26
@Anonymní píše:

Odjela jsem v tom období od syna na dva dny, byl doma se svým tatínkem. Na delší dobu bych odjet nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.22 18:30

Moc nechápu známé, že někam bez dítěte zvou, když vědí, že máte kojence. Mě by to v životě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
1.6.22 18:35

Jela bych, dyt je dítěti skoro rok a je na prarodiče zvyklé. Já syna nechávala na hlídání od půl roku i přes noc. Můžete zkusit jednu noc někdy předem, jak bude reagovat :nevim: 4 dny nejsou věčnost. Ale dělej jak cítíš ty, ty musíš své dítě znát nejlíp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.6.22 18:39
@Anonymní píše:

Já osobně bych raději nikam nejela píšeš že přítel je pro…manžel by to nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.6.22 18:40

@Russet Tak tohle nepochopím taky 8o!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.6.22 18:40

No… Já bych volila dovolenou kam bych mohla s dítětem. Ale ji AK to je těžký jsou děti co jsou naprosto OK a jsou děti který ne. S taky záleží jak ty budeš ok na ty dovce zda si to tam užiješ a nebo budeš myšlenkám u „Mimca“

• Citovat
  • Upravit
53518
1.6.22 18:43
@Annabela11 píše:
@Russet Tak tohle nepochopím taky 8o!

Nebo potřeba tchánovců spát v ložnici s miminem a mladí v obýváku. Mě nikdo od dítěte neodháněl. Asi bych nespala. Prostě divný. Na spaní u prarodičů je dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.6.22 18:44

Ja bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5647
1.6.22 18:46

Nejela bych bez tak malého dítěte, neužila bych si to. Ale já ještě kojím a vždy jsem v tu dobu kojila, takže bezpředmětné. My teď jedeme na víkend s našima a oni nám budou hlídat dítě, když budeme chtít jít do sauny nebo na masáž a my jim na oplátku pejska. To mi přijde jako super řešení někam jet a zároveň nenechat tak malé dítě bez maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5647
1.6.22 18:47
@Russet píše:
Nebo potřeba tchánovců spát v ložnici s miminem a mladí v obýváku. Mě nikdo od dítěte neodháněl. Asi bych nespala. Prostě divný. Na spaní u prarodičů je dost času.

Viď, to taky nechápu, že někdo nechá dítě spát u tchánovců v ložnici a sám spí v obýváku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
1.6.22 18:49

Ne nejela bych a nedala ho na hlidani, i přesto, že davam malou hlidat kazdy vikend i na celý den nebo pul den. Přítel se ho chce akorát zbavit, aby si užil chvili bez děcka. Jenom ty víš jak ho uspat, co s ním dělat, co na něj platí, co papá a kdy a víš co ti,, říká,, a co chce a nechce a znáš jeho režim a potřeby. Jak to můžeš nechat na ostatnich, aby hádali a nevěděli co s ním? Co až jim první noc neusne a bude řvát jak tur a nebudou vědět co s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný