Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kamarádka bude slavit 15. narozeniny a vůbec nevím co ji mám koupit. Šminky a oblečení toho má spousta, a hlavně to dostává každý rok. Někdo nějaký typ prosím? Předem dekuju
@Danielkaaaaa píše:
Ahoj, kamarádka bude slavit 15. narozeniny a vůbec nevím co ji mám koupit. Šminky a oblečení toho má spousta, a hlavně to dostává každý rok. Někdo nějaký typ prosím? Předem dekuju
Chtěla bych jí dát něco, co jí udělá radost. Takže bych koukala na zájmy apod..Takže knihu s tématem o který se zajímá, pokud má oblíbenou hudbu, tak něco s ní vymyslet. Pokud je na sport, tak něco co by se mohlo hodit a zároveň to udělá radost. Pokud ráda chodí do kina, tak lístky na něco apod…
Nepíšeme tvé finanční možnosti. Ale co poukaz na kosmetiku, jestli se ráda fotí, tak selfie tyč, knížku, šperk, wellness na hodinu, kosmetickou taštičku nebo organizér, atd…
Fakt hodne se mi libi kosmeticke tasky a kufriky reisenthel. Uz nevim kde jsem objednavala, ale moc rada je vozim na cesty
A jaké má koníčky, jaká je? A odkud je?
Vyrábí třeba něco ráda, nebo maluje? Hraje na něco? Má nějaké zvíře, nebo má aspoň ráda zvířata? Učí se ráda nebo čte ráda?
Můžeš se s někým spojit a dát nějaký trochu dražší společný dárek? Nebo za kolik by sis tak něco představovala?
Dá se třeba koupit vyjížďka na koni, ale to už není úplně nejlevnější - nejlevnější budou možná kolem 600 Kč. Dají se koupit různé krásné věci v papírnictví, od sešitů po nějaký inkoust a kaligrafické pero (to může být i za pár korun). Pro mě za mě kdyby jí to bavilo, tak i nějakou počítačovou hru jí můžeš koupit.