Co koupit kamarádce k 15. narozeninám?

30.5.22 20:05

Co koupit kamrádce k 15. Narozeninám?

Ahoj, kamarádka bude slavit 15. narozeniny a vůbec nevím co ji mám koupit. Šminky a oblečení toho má spousta, a hlavně to dostává každý rok. Někdo nějaký typ prosím? Předem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
30.5.22 20:20
@Danielkaaaaa píše:
Ahoj, kamarádka bude slavit 15. narozeniny a vůbec nevím co ji mám koupit. Šminky a oblečení toho má spousta, a hlavně to dostává každý rok. Někdo nějaký typ prosím? Předem dekuju

Chtěla bych jí dát něco, co jí udělá radost. Takže bych koukala na zájmy apod..Takže knihu s tématem o který se zajímá, pokud má oblíbenou hudbu, tak něco s ní vymyslet. Pokud je na sport, tak něco co by se mohlo hodit a zároveň to udělá radost. Pokud ráda chodí do kina, tak lístky na něco apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.5.22 20:21

Nepíšeme tvé finanční možnosti. Ale co poukaz na kosmetiku, jestli se ráda fotí, tak selfie tyč, knížku, šperk, wellness na hodinu, kosmetickou taštičku nebo organizér, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
30.5.22 20:23

Fakt hodne se mi libi kosmeticke tasky a kufriky reisenthel. Uz nevim kde jsem objednavala, ale moc rada je vozim na cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5508
30.5.22 20:30

A jaké má koníčky, jaká je? A odkud je?
Vyrábí třeba něco ráda, nebo maluje? Hraje na něco? Má nějaké zvíře, nebo má aspoň ráda zvířata? Učí se ráda nebo čte ráda?
Můžeš se s někým spojit a dát nějaký trochu dražší společný dárek? Nebo za kolik by sis tak něco představovala?

Dá se třeba koupit vyjížďka na koni, ale to už není úplně nejlevnější - nejlevnější budou možná kolem 600 Kč. Dají se koupit různé krásné věci v papírnictví, od sešitů po nějaký inkoust a kaligrafické pero (to může být i za pár korun). Pro mě za mě kdyby jí to bavilo, tak i nějakou počítačovou hru jí můžeš koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
30.5.22 21:10

Co lístek do kina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie