Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych nikam bez syna v tomto věku nejela. Buď s ním a nebo nic.
Já bych si to neužila, takže za mě jasné ne. Navíc je to pořád kojenec a kojenec patří k mámě i když není kojený. Ale je to samozřejmě můj názor. Další věc je, jak jsou prarodiče připravení zvládat krizové situace (polezou zuby, horečky, šestá nemoc, dítě spadne z postele…). Prostě co se bude dít, když se stane něco neočekávaného.
Všechno má svůj čas, rychle to uteče a brzy zas budete jezdit bez dětí. Nejela bych.
Já bych v tomto věku dítěte nikam sama nejela.
Prcek je ještě malý, bylo by líto, že jsem bez něj, Ty děti hrozně rychle povyrostou, pak si užijete akcí ažaž ![]()
Příspěvek upraven 01.06.22 v 19:15
Tak v první řadě je to tvoje dítě, ty bys měla vědět nejlíp, jestli to zvládne. Já bych dceru v 11 měsících na hlídání na víc dnů nenechala, byla v té době víceméně stále plně kojená.
Jela bych buď s dítětem a nebo nic. Na mě dlouhé a dítě moc malé ![]()
Nejela bych ani na jednu noc. Ale je pravda, ze ja stale sve dite kojim, nemuzu soudit jak bych to mela, kdyby v tomhle veku nebylo zavisle na prsu.
jen nejak nechapu, proc vas znami zvou na skoro tyden pryc od ditete.
@Lil Kitkatt píše:
Viď, to taky nechápu, že někdo nechá dítě spát u tchánovců v ložnici a sám spí v obýváku
A co je na tom tak strašného?
![]()
Ne na dovolenou bych bez deti nejela. K prarodicum jezdi na 1-2 noci od cca 2 let, cca jednou za 2-3 mesice, ale to kdyz jsme s manzelem oba v praci. Na dovolene jezdi deti s nama.
@Anonymní píše:
Známí nás pozvali na dovolenou. Je to na 4-5 dní. Jenže máme 11M syna. Tchyně s tchánem se nabídli, že malého pohlídají. Syn je na ně zvyklý, hodně se navštěvujeme, hlídali ho už mockrát, ale nikdy ne přes noc (max. že s nimi spal v ložnici a my byli v obýváku) a ne tak dlouho. Přítel je pro, abychom dali malého na hlídání, ve mně se to pere. Potřebuju tak názor třetí strany - dali byste hlídat dítě nebo raději nikam nejeli?
Podle me to častěji nesou hůř rodiče než to dítě ![]()
Samozřejmě, ze první noc bez nej bude zvláštní, ale za me lepší dřív než později ![]()
Nechala bych ho na zkousku na jednu noc, když uvidíte ze to jak babička s dedou, tak dítě v pohodě zvládli, jela bych úplně bez vycitek. Je super, ze se sami nabízí, určitě bych toho využila ![]()
Ja měla první dceru na noc na hlidani v 9m, mladšího asi v 7m a úplně v klidu ![]()
@Moise píše:
A co je na tom tak strašného?![]()
Je to malé miminko a nic než maminku opravdu nepotřebuje. Dítě snad až do 3 let sebe a matku jako jednu bytost.
Jela bych… ale s dítětem
Ale já nejsem ty, to musis vedet sama.
I pro meho 2.5 leteho je jedna noc u babicky dlouhá. Je tam uplne v klidu a rád, ale kdyz se objevím tak si mě už hlídá.
@Lil Kitkatt píše:Že to má někdo jinak než vy některé? To je nevidanoneslychano
Viď, to taky nechápu, že někdo nechá dítě spát u tchánovců v ložnici a sám spí v obýváku
Ja bych jela, pokud bych nekojila. Sama se tesim, az maly nebude kojeny, aby ho mohli prarodice pohlidat a my si mohli s manzelem zaletet na nejaky romanticky eurovikend. Ale to si jeste pockam ![]()
@Russet píše:
Je to malé miminko a nic než maminku opravdu nepotřebuje. Dítě snad až do 3 let sebe a matku jako jednu bytost.
Prosím tě, roční dítě nemusí být přilepené k matce nonstop. Zřejmě ho v té ložnici nedrží násilím ani jim tam neprořve noc steskem po mamince, která je za dveřmi.
Asi jim to takhle vyhovuje, tak co řešíte?
![]()
Příspěvek upraven 01.06.22 v 19:47
@Ahep taky nechápu, proc by dite nemohla spát vedle v mistnosti s prarodiči ![]()