Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zaludova píše:
Přesně to jsem chtěla napsat.. Mluvíš mi z duše a hlavně i čas jen s partnerem je důležitý a mnohonásobně se to v tom soužití vrátí.
Nevim, no, my tahali mimino s sebou a uzivali jsme si i s nim
. Muz by ji nekde pryc taky nenechal.
@Lucie_Sx píše:
Nevim, no, my tahali mimino s sebou a uzivali jsme si i s nim. Muz by ji nekde pryc taky nenechal.
Tak zakladatelka nikde nepíše o tom, že nikam s miminem nejezdi. Prostě jen mají ted příležitost jet sami s manželem. Já si stojím za tím, že ten čas pro sebe na všech frontách je potřeba v jakémkoliv druhu vztahu. A není potřeba tady mně nebo zakladatelce podprahově podsouvat, že je někdo horší, když si dítě s sebou nevezme a nebude si užívat i s ním. ![]()
Jela bych úplně s klidem. Z vlastní zkušenosti, kluci to snášeli daleko líp, když byli malí, než když jedeme teď. Jestli to zvládneš ty, tak to mimino určitě, on nepozná, jestli je tam dva dny nebo pět.
@Lucie_Sx jak někde pryč? snad u babičky a dědy ne?? není to tak, že se jich chceme zbavit, ale nemáme na sebe moc čas, takže tohle bych brala všema deseti.
@zaludova souhlasím s tebou úplně ve všem. Ale asi to tak vidíme jen my dvě ![]()
@Aletta80 píše:
Tvoje děti to zvládnou, tak proto ona má jet? Tak kdyby si byla jistá, tak se tu neptá ne. A když si není jistá, že dělá dobře, tak by měla být doma. A asi třeba některé věci ji nenapadly.
Proč by měla?
Co když to bude chtít risknout a vyjde to, užije si to a dítko bude v pohodě? Co se může stát jiného? Dítě je zvyklé spát s prarodiči (byť má teda matku za dveřmi), na hlídání je také zvyklé. To nejhorší, co se může stát, že se prostě sbalí a pojedou domů, když bude nějaký problém.
@zaludova píše:
Tak zakladatelka nikde nepíše o tom, že nikam s miminem nejezdi. Prostě jen mají ted příležitost jet sami s manželem. Já si stojím za tím, že ten čas pro sebe na všech frontách je potřeba v jakémkoliv druhu vztahu. A není potřeba tady mně nebo zakladatelce podprahově podsouvat, že je někdo horší, když si dítě s sebou nevezme a nebude si užívat i s ním.
přesně tak… tady spousta vztahů naráží na první problémy, když se matka nedokáže od dítěte ani na vteřinu odlepit, nedokáže mluvit s partnerem o ničem jiném atd.
@Moise píše:
Proč by měla?Co když to bude chtít risknout a vyjde to, užije si to a dítko bude v pohodě? Co se může stát jiného? Dítě je zvyklé spát s prarodiči (byť má teda matku za dveřmi), na hlídání je také zvyklé. To nejhorší, co se může stát, že se prostě sbalí a pojedou domů, když bude nějaký problém.
Zatím nepsala, kam je zvou. Třeba nebude za rohem…
@zaludova píše:
Tak zakladatelka nikde nepíše o tom, že nikam s miminem nejezdi. Prostě jen mají ted příležitost jet sami s manželem. Já si stojím za tím, že ten čas pro sebe na všech frontách je potřeba v jakémkoliv druhu vztahu. A není potřeba tady mně nebo zakladatelce podprahově podsouvat, že je někdo horší, když si dítě s sebou nevezme a nebude si užívat i s ním.
Ja nikomu nic nepodsouvam.
Jen pisu, ze cas pro sebe jsme meli i s miminem.
@Netopýr1 píše:
Jela bych úplně s klidem. Z vlastní zkušenosti, kluci to snášeli daleko líp, když byli malí, než když jedeme teď. Jestli to zvládneš ty, tak to mimino určitě,on nepozná, jestli je tam dva dny nebo pět.
Prave ze nepozna, mimino kazdy odchod mamy delsi nez cca rozestup mezi kojenim vnima jako „nafurt“
.
@Enicka píše:
@Lucie_Sx jak někde pryč? snad u babičky a dědy ne?? není to tak, že se jich chceme zbavit, ale nemáme na sebe moc čas, takže tohle bych brala všema deseti.
Pet dni u babicky a dedy fakt JE nekde pryc.
Pro me.
@Lucie_Sx Tohle ale není zas tak úplne malinkatý miminko. A s babičkou je zvyklé. Ale já si u tebe všimla, že jedině tvůj názor je ten správný, ve všech diskuzích.
@Lucie_Sx pro tebe jo, ale možná tvému dítěti by to bylo jedno.
@Enicka píše:
@Lucie_Sx Tohle ale není zas tak úplne malinkatý miminko. A s babičkou je zvyklé. Ale já si u tebe všimla, že jedině tvůj názor je ten správný, ve všech diskuzích.
Vsimla sis, ze tam pisu, ze to tak plati pro me?
Ostatni at si to delaji jak chteji
.
@Moise píše:
přesně tak… tady spousta vztahů naráží na první problémy, když se matka nedokáže od dítěte ani na vteřinu odlepit, nedokáže mluvit s partnerem o ničem jiném atd.
Ja se treba odlepila v sedmi tydnech se starsimi na sjezdovku, mala spala dole u vleku s babickou.
A s muzem mluvime o vsem moznem.
To ale neznamena, ze mimino na 5 dni odlozim.
Chci tim rict, ze krome obou extremu existuje i nejaka stredni cesta.