S jak starým dítětem do letniho kina?

6
8.7.17 10:18

s jak starým dítětem do letniho kina?

Krásný den holky☺ jak staré dítě by jste vzali do letniho kina? Přemýšlím jestli vyrazit se 4 letou dcerkou. V kině i u pohádek vydrží úplně v pohodě. Ale jestli to není na ni ještě dost brzy :nevim: :nevim: v kolika jste vzali děti do letniho kina Vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21956
8.7.17 10:23

Dceři je 10 let a do letního kina jsem ji ještě nebrala… Do normálního kina chodíme v pohodě, ale letní kino promítá příliš pozdě (u nás třeba začíná v půl 10 a to mají děti už dávno půlnoc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
8.7.17 10:53

U nás koncem srpna promítá letní kino uz ve 20 hodin, uz je tma. V době, dy jde vsechno stahnout a sehnat dřív nez v TV, bych se za takovym „zážitkem“ fakt nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25381
8.7.17 10:53

My chtěli loni vzít 5 a 3 letou. Ale nakonec jsme tam nezůstavali a jeli domů. Běžela pohádka, co mají rády, dávaly Tři bratry. Odejít se dá vždycky. Takže klidně ;)
Akorát já s roční bych musela do stanu, byl by tam tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25381
8.7.17 10:56
@Jana206 píše:
U nás koncem srpna promítá letní kino uz ve 20 hodin, uz je tma. V době, dy jde vsechno stahnout a sehnat dřív nez v TV, bych se za takovym „zážitkem“ fakt nehnala.

A já zase jo :D My bysme třeba šli na pohádku, co znají skoro zpaměti. Pro ně i nás by to za ten zážitek stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.7.17 14:00
@Jana206 píše:

My milujeme letni kino, jsme zvykli ted zit furt venku, kdyz neprsi, do zari byvaji krasne vecery a tma vubec nevadi :). Hlavne, ze se da sedet dlouho venku. Ale letnich kin a nabidek pro decka je malo.
My si teda promitaci vecery delame na sve terase.
Ale zjistit, ze neco davaji v letnim pro decka v okoli, tak jdeme urcite. Je to zas neco jineho, jak doma na svem a zavrena v baraku uz uplne nesrovnatelne. Se neda srovnavat ta atmosfera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
8.7.17 18:02

U nás se chodí brzy spát, nejsme noční sovy, takže nás to neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80315
8.7.17 18:53

@JanaKyzi když půjdete, tak hlavně nezapomenout deku na sezení, popřípadě i na zakrytí, sedadla bývají tvrdá a večer chladno
pokud je film pro děti, tak 4letá by to mohla už dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
8.7.17 20:55

Já sama jsem párkrát byla v dětství s tetou, strejdou a sestřenicemi. Naši měli moje mladší sourozence, tak nechodili. Jediné, na co si vzpomínám, jak se mi chtělo strašně spát :mrgreen: Oni jsou noční ptáci, my ne.To prostě není pro každého.
Moje starší děti byly několikrát s mužem, ale až koncem srpna, začátkem září, když je brzy tma, film začínal v osm a končil o půl desáté. Kromě jedné dcery, která je sova, u nás o ponocování nikdo nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.7.17 21:12

My jsme brali sestřenku do kina už ve 2,5 a zvládla to naprosto v pohodě ;) A celkově si myslím, že v letním kině jsou k malým dětem tolerantnější než v normálním, takže bych malou klidně vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
9.7.17 00:02

Pokud zvládne neusnout klidně bych šla. Dceru jsem taky brala někdy od tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.7.17 07:11

Tak děkuju :) vyrazíme, dcera kino miluje a tohle bude pro ni něco trošku jiného. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.17 18:16
@JanaKyzi píše:
Tak děkuju :) vyrazíme, dcera kino miluje a tohle bude pro ni něco trošku jiného. :*

Jo vem ji tam, je to krasny zazitek.
Vem urcite jidlo, piti, neco dobreho a hezky si to uzijte.
Zavidim, taky bych ty moje tri male bez vahani vzala, kdyby u nas letni kino hralo :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí