S jakou dětskou softshellkou jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
22.1.15 12:54

Nám se osvědčil Poutout, český výrobce. Máme kalhoty, bundu i čepici, vše super, je to pěkný poddajný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
22.1.15 12:55
@AstraG píše:
Tak Kugo je vietnamská značka. Vem ji do sportisima, tak maj velký výběr za dobré ceny.

Vyloženě není, u nás ji prodávají i v klasickém kamenném obchodě s dětským zbožím… podle mě to berou z velkoskladu jak do klasických obchodů tak vietnamci.. jestli se nepletu, tak je to polská značka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.15 12:56

@Moni85 my kupujem ve sportisimu, ale kupodivu má kluk 2 ks i z Lidlu a holky pořád fungují a drží, což mi velmi překvapilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.1.15 12:56

My jedeme ve Fantomu. Jsou příjemné a malá ji miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
22.1.15 12:58

Ještě tady nepadly softshellky z lidlu :mrgreen: :mrgreen: Tu teda dětskou nemáme, tak nemůžu posoudit, ale já mám od nich takovou tenkou sofshellku na kolo a jsem s ní moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
22.1.15 12:58

Máme adom.cz a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.1.15 13:09

@Moni85 Lidl dobrý, ale je to o často „bitce“ :mrgreen: :lol: :mrgreen:.

Někdo tady doporučoval Canis - pokud ho máš ve svém okolí, zajdi se podívat…pro děti mají solidní nabídku za přijatelné ceny. Provedení kvalitní.
 http://www.canis.cz/prodejny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.1.15 13:15

Takto malou vel 98/104 jsem kupovala Fantom. Super seděla, dcerka se nepařila, a mám ji uskladněnou pro druhorozenou. Ve Sportisimu, Intersportu, Alpine Pro apod. mají až větší velikosti. Jinak další softshellku jsem jí koupila právě v Lidlu (měla jí už do školky a tak mi bylo líto dávat víc peněz). Je taky dobrá, jen je to takový ten zatrhávací materiál (takže když se přilepí třeba suchý zip a odtrhneš ho tak je taková chlupatá), ale funkci plní, je měkká, příjemná, dobře sedí.
Jo a mimochodem funkčnost závisí taky na tom, jak tu bundu člověk udržuje. Moje mamka si vyprala softshellku sice na 40°c, ale pěkně s aviváží :roll: takže jí pak promokala a byla jak hadr.
Já osobně používám prostředky přímo na softshell a po uschnutí aplikuji impregnaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
22.1.15 13:15

Na paradu mela dcera S. Oliver - ta byla naprosto uzasna a skvele strizena ( dostali jsme, ja bych za to ty prachy nedala) A ted jsem objednavala v akci uz nekolikatou z C&A a taky spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.15 13:20

Ta Lidlovská mi přišla hrozně jemná na dotek, nebrala jsem, ale spousta dětí ji zase nosí.. jako bundička na běžné nošení asi stačí.

Na ošetření se prodávají i spreje, ne? Aspoň doma jeden má, co jsem koupila současně se softshellbotama a dá se stříkat i na softoblečení. Prostě jako impregnace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.1.15 14:28

Taky se pridam ke chvale na Fantoma, lepsi softshellku jsme nemeli ;) Ja od nich mam i dospelacke softshell kalhoty a fakt super material ;)
Jo a bundu mam pro sebe z HM (detska, velikost 176) a moc toho neudycha, treba na bezkach se hodne zapoti. To Fantom je lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.1.15 18:21

My jsem brali z HM a nebo i s kolekcí z Tchiba jsem byla dost spokojená. A jednu z Lidlu jsme dostali, byla fajn, jen užší střih, to nebylo úplně ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.1.15 10:30

Já všechno sportovní oblečení kupuju v Decathlonu jak nám, tak dceři :palec: Nikdy se nestalo, že by bylo něco šunt nebo se to reklamovalo. :palec: A boty tam maj také super, máme vyzkoušené všichni v rodině už :)

• Citovat
  • Upravit
47103
8.3.15 15:00

@wobludka @Zuzlounek @Zuzlounek @Slečna Ferka @Aliik a další…

Prosím neporadil by mi někdo s velikostí bundy Fantom?
Moje děti mají 105 a 109 cm.
Mám jim koupit velikosti 104 a 110 nebo raději 110 a 116? Chci, aby ta bunda vydržela co nejdéle - takže určitě letošek a třeba i příští jaro… ale zase potřebuji, aby byla ihned nositelná, že jo :-)
Ten menší kluk je tintítko, ten větší moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.3.15 15:02

@sovicka1 moje dítě má 100 cm a vel. 104 jí je fest, spíš menší. Velikosti odpovídají cm dítěte, takže je jasné, že 110 a 116. Možná bych šla i do větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí